Χρειάζεσαι διάλειμμα στη σχέση σου; Να οι τρόποι που μπορείς να του το πεις

Όλες οι συμβουλές για το πιο καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο για break

ζευγαρι

Υπάρχουν λίγες συζητήσεις στον κόσμο που σου φέρνουν περισσότερη δυσφορία και αμηχανία από αυτή στην οποία ζητάς ένα διάλειμμα από τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Επειδή όμως ξέρεις ότι πρέπει να γίνει και όσο το καθυστερείς, τόσο περισσότερο επιβαρύνεις την κατάσταση, διάβασε εδώ πώς θα το μοιραστείς μαζί του με τον καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο.

Μπορεί ο ερωτικός σου σύντροφος να είναι ο καλύτερος φίλος σου;

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το self-care οφείλει πάντα να βρίσκεται σε προτεραιότητα. Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς για να αντλήσεις δύναμη από μέσα σου προτού μοιραστείς μαζί του όσα θέλεις να του πεις. Έχε ένα πλάνο ως προς το πώς θα ξεκινήσεις να μιλάς και όλα θα πάνε καλά.

Να είσαι ειλικρινής

Μην αποκρύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα ως προς τους λόγους που σε κάνουν να θέλεις αυτό το διάλειμμα. Η ειλικρίνεια πάντα βοηθά ακόμη και αν η αλήθεια πονά στην αρχή.

Επικοινώνησε μαζί του και δες αν είναι καλά μετά

Μην μοιραστείς απλώς αυτό που θέλεις να πεις για τη σχέση σας, αλλά δες μετά από λίγες μέρες αν ο σύντροφός σου είναι εντάξει και αν βιώνει την κατάσταση με ψυχραιμία και χωρίς πόνο. Άλλωστε το διάλειμμα σε μια σχέση δεν σημαίνει ούτε ότι δεν ενδιαφέρεσαι για εκείνον, ούτε ότι έχετε πάψει να είστε μαζί γενικά.

Υπερασπίσου τον εαυτό σου

Αν αντιδράσει άσχημα σε αυτό που θα του πεις, μη φοβηθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Ξέρεις πολύ καλά γιατί χρειάζεσαι απόσταση και οφείλει να το καταλάβει.

Oystering: Μάθε ποια είναι η νέα τάση στα ραντεβού

Ζήτα συμβουλές από φίλους

Έχεις φίλους που να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με εσένα; Τότε ζήτα τη συμβουλή τους και θα σε βοηθήσουν χωρίς δισταγμό.

Εξήγησε τι εννοείς «διάλειμμα»

Το να ζητήσεις ένα διάλειμμα από τη σχέση σας δεν σημαίνει τίποτα αν δεν εξηγήσεις ακριβώς πώς το σκέφτεσαι. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, εξήγησε στον σύντροφό σου πώς φαντάζεσαι να είναι το διάστημα που θα πάρετε απόσταση, ώστε να μην πληγωθεί κανείς από τους δύο και αυτό να λειτουργήσει υπέρ της καλυτέρευσης της σχέσης σας.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top