Oystering: Μάθε ποια είναι η νέα τάση στα ραντεβού

Αν θες να κάνεις σχέση μήπως ήρθε η ώρα να το ακολουθήσεις;

φλερτ

Αν έχεις βγει από την αρένα του dating εδώ και καιρό (είτε γιατί είχες μακροχρόνια σχέση, είτε λόγω καραντίνας, είτε γιατί απλά δεν ήθελες) πιθανόν η όλη διαδικασία μπορεί να σου φαίνεται χρονοβόρα, δύσκολη ή ακόμα ανούσια.

Σημάδια ότι η σεξουαλική ένταση ανάμεσά σας βρίσκεται εκτός ελέγχου

Αν επιστρέφεις εκεί έξω ψάχνοντας ταίρι και έχεις ήδη βαρεθεί το ατελείωτο swiping και την πίεση να βρεις κάποιον, υπάρχει μία νέα τάση στις γνωριμίες: το oystering.

Τι ακριβώς είναι το oystering;

Τον όρο επινόησε το Badoo, η γνωστή εφαρμογή γνωριμιών και έχει να κάνει με το στρείδι που είναι κλειστό και αρχίζει να ανοίγει. Που σημαίνει ότι μετά από καιρό που έχεις κλειστεί στον εαυτό σου ανοίγεσαι επιτέλους και απολαμβάνεις! Θέλεις να βγαίνεις διαφορετικό ραντεβού κάθε βράδυ; Μπορείς!

Θέλεις να δεις κάποιον χαλαρά που σου άρεσε πολύ επί πολύ καιρό; Πάλι μπορείς, αρκεί να νιώσεις ότι θέλεις και πάλι να ανοιχτείς.
Η έρευνα του Badoo διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί από τους singles πραγματικά αισθάνονται ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουν ξανά τα ραντεβού και το 50% είναι έτοιμο να ξεκινήσει το 2022 ένα δυνατό ρομάντζο.

Τι αποκαλύπτει η dating expert

Σύμφωνα με την Sophie Mann, dating expert στην πλατφόρμα Badoo,”το ραντεβού μπορεί να μοιάζει τρομακτικό μετά από μια σχέση, αλλά δεν θα έπρεπε. Τα ραντεβού είναι διασκεδαστικά! Και υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό από το να διασκεδάσεις; “

“Αν η σχέση σου τελείωσε πρόσφατα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στα συναισθήματά σου – θετικά ή αρνητικά – για να σε βοηθήσουν να αναλογιστείς την εμπειρία και τι μπορείς να κερδίσεις από αυτήν. Σου άρεσαν οι συνθήκες της σχέσης σου ή επιθυμείς να συνεχίσεις δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά;

4 ενδείξεις που φανερώνουν ότι η σχέση μάλλον δε θα αντέξει

Αν μπορείς να εκμεταλλευτείς κάτι από την τάση του oystering, είναι το εξής: ο καθένας μας πρέπει να κλίνει προς αυτό που τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο σε κάθε τομέα της ζωής του και δεν είναι κακό να δίνεις ευκαιρίες  (στον εαυτό σου και στον άλλον) μέχρι να το βρεις.

Τα ραντεβού είναι τρομακτικά μετά από μια σχέση τις περισσότερες φορές, αλλά δεν χρειάζεται να είναι! Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να διασκεδάσει και να κατακτήσει αυτό που πραγματικά χρειάζεται”, καταλήγει η Sophie Mann.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top