4 ενδείξεις που φανερώνουν ότι η σχέση μάλλον δε θα αντέξει

Όσα θα διαβάσεις θα σε εκπλήξουν

Ενδείξεις Σχέση

Υπάρχουν κάποια red flags που φωνάζουν ότι η σχέση μάλλον δε θα εξελιχθεί θετικά, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σου, τα αγνοείς.

Εκτός από τα βασικά που ίσως ξέρεις ήδη ότι είναι αρνητικά για μια σχέση -όπως το να ξενοκοιτάει- πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 4 ενδείξεις που θα σε εκπλήξουν, για να είσαι υποψιασμένη.

Πάντα πρέπει να μιλάτε για κάτι 
Ένα κλασικό πρόβλημα στις σχέσεις είναι η αμηχανία που προκαλεί η σιωπή. Μπορείτε να νιώσετε οικεία κι άνετα όταν κάθεστε παρέα, ενώ ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό; Να είστε στο σαλόνι ήσυχα χωρίς απαραίτητα να μιλάτε; Μην ξεχνάτε, ότι η εξωλεκτική επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο σημαντική από τη λεκτική.

Δε βγαίνετε έξω 
Αν είστε στην αρχή της σχέσης, είναι λίγο περίεργο να μένετε συνέχεια μέσα. Αν έχετε μπει σε ρουτίνα, δείχνετε ότι έχετε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και δεν υπάρχει διάθεση για ένα σινεμά, ένα φαγητό, έστω μία βόλτα έξω.

Δε συζητάτε για τα σημαντικά θέματα
Μπορεί η καθημερινότητα να κρίνεται στα απλά και μικρά της καθημερινότητας, αλλά το θέμα δεν είναι να ξεχνάμε και τα σημαντικά της ζωής. Έχετε κοινό τρόπο σκέψης; Βλέπετε τη ζωή με παρόμοιο τρόπο; Ονειρεύεστε ένα κοινό μέλλον; Αν δε μιλάτε ποτέ για αυτά, πώς θα ξέρετε αν είστε στην ίδια σελίδα;

Υπάρχουν τεράστιες αλλαγές στη συμπεριφορά 
Όταν τελειώνει η φάση του πρώτου πάθους, βλέπουμε ξαφνικά αλλαγές στη συμπεριφορά. Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, απλώς τον βλέπουμε στις πραγματικές του διαστάσεις, χωρίς τα ροζ γυαλιά. Αν ενοχλούμαστε, σημαίνει ότι έχουμε πάψει να νιώθουμε το ίδιο και δεν αντέχουμε τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει.

Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top