Πράγματα που κάνει όταν σε βλέπει αποκλειστικά σαν φίλη και όχι ερωτικά

Μήπως είσαι απλά μια πολύ καλή του φίλη και τίποτα παραπάνω;

φιλοι

Είσαι πάντα διαθέσιμη να περάσεις χρόνο μαζί του, να απαντήσεις στα μηνύματά του και το τελευταίο διάστημα είσαι όλο και πιο flirty μαζί του. Τι μπορεί να περνά ωστόσο από το δικό του μυαλό; Συνέχισε να διαβάζεις για να καταλάβεις από τη συμπεριφορά του αν κι εκείνος σε βλέπει ερωτικά ή αν είσαι απλά μια πολύ καλή του φίλη.

Μοιράζεται τα πάντα μαζί σου

Όμως όχι με έναν ερωτικό τρόπο, αλλά σαν να είσαι εσύ ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύεται τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Στο πρόσωπό σου έχει βρει ένα άτομο με το οποίο νιώθει άνετα και εμπιστεύεται, όμως στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει πως είσαι απλά μια από τις καλύτερές του φίλες.

Δε φοβάται να τσαλακωθεί δίπλα σου

Δεν έχει πρόβλημα να τον βλέπεις στα χειρότερά του και όταν δεν έχει χρόνο και όρεξη να επιμεληθεί την εμφάνιση και τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι έχετε αναπτύξει μια οικειότητα, που δύσκολα όμως θα μεταφραζόταν σε ερωτική, μιας που σε αυτήν την περίπτωση θα τον ενδιέφερε να τον έβλεπες στα καλύτερά του.

Κάνετε μεγάλες συζητήσεις που δεν οδηγούν ποτέ σε κάτι

Στα πλαίσια των παραπάνω, μαζί του συζητάς συχνά επί ώρες για ό,τι μπορεί να σκέφτεστε και να ζείτε και οι δύο, χωρίς ωστόσο αυτές οι συζητήσεις να οδηγούνται ποτέ σε ένα πιο ερωτικό κλίμα. 

Έχετε κάνει σεξ στο παρελθόν, αλλά μείνατε μόνο σε αυτό

Το σεξ είναι κάτι που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να εξελιχθεί ποτέ σε κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερα αν έχει περάσει καιρός από τότε, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς ότι στο μέλλον θα διαφοροποιηθούν κάπως τα πράγματα.

Βγαίνει με άλλες γυναίκες και το συζητά μαζί σου

Συζητάτε συστηματικά για την ερωτική του ζωή που εξελίσσεται διαρκώς. Σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα έμπαινες και εσύ σε αυτήν την εξίσωση.

Προσπαθεί να σε «προξενέψει» στους φίλους του

Τίποτα δεν είναι πιο προφανές στο ότι σε βλέπει σαν φίλη από το γεγονός ότι προσπαθεί να σε γνωρίσει σε άλλους φίλους του σε ερωτικό επίπεδο.

 

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top