Δες πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη ερωτική σύντροφος

Όλα όσα πρέπει να κάνεις εσύ αλλά αντίστοιχα και ο σύντροφος σου για εσένα

ερωτευμενο ζευγαρι

Για να διατηρήσεις μια υγιή και ευτυχισμένη ερωτική σχέση, δες πώς μπορείς να γίνεις μια καλύτερη ερωτική σύντροφος, αλλά και όλα όσα θα πρέπει να περιμένεις αντίστοιχα από τον άνθρωπό σου.

Aυτή είναι η πιο επίκαιρη έρευνα για το σεξ!

Για να διατηρήσεις μια υγιή και ευτυχισμένη ερωτική σχέση, δες πώς μπορείς να γίνεις μια καλύτερη ερωτική σύντροφος, αλλά και όλα όσα θα πρέπει να περιμένεις αντίστοιχα από τον άνθρωπό σου. Ιδού οι συμβουλές του AllYou.

Αγάπα και αποδέξου τον σύντροφό σου όπως είναι

Ακούγεται αυτονόητο, όμως δεν είναι για όλους. Το να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον σύντροφό σου όπως είναι, χωρίς να προσπαθείς να αλλάξεις στοιχεία του χαρακτήρα του και συνήθειες του είναι μια βασική προϋπόθεση για να είσαι σωστή ως σύντροφος και να κρατήσει η σχέση σας.

Δώσε βάση στο σεξ

Για να κρατηθεί μια σχέση ευτυχισμένη και υγιής, σημαντικό κομμάτι της είναι το να δίνεται από τι ζευγάρι έμφαση στο σεξ. Σαφώς θα υπάρχουν στιγμές που η καθημερινότητα και η κούραση θα το καθιστούν δύσκολο, όμως σε γενικές γραμμές οφείλεις να το δίνεις έξτρα σημασία και να το ιεραρχείς ψηλά, όπως και ο σύντροφός σου φυσικά.

Προτού τσακωθείτε, σκέψου αν έχει πραγματική σημασία

Με το πέρασμα του χρόνου θα παρατηρήσεις ότι αναμφίβολα θα προκύπτουν κάποιες δυσκολίες, ενώ μικροπράγματα που κάνει ο σύντροφός σου θα σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου μια φορά στο τόσο. Προτού τσακωθείτε όμως, σκέψου αν έχει πραγματική σημασία κι αν είναι κάτι που σε προσβάλει ή σε φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Αν όχι, τότε κράτα το μότο του «choose your battles» και θα δεις ότι όταν παρακάμπτουμε τα μικροθεματάκια, διατηρείται στην πραγματικότητα μια ισορροπία στη σχέση χωρίς περιττές εντάσεις.

Δώσε χώρο και χρόνο

Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι ούτε εσύ ούτε ο σύντροφός σου πρέπει να αφήσετε πίσω τον εαυτό και τις συνήθειες που είχατε. Δώσε (και διεκδίκησε φυσικά) χώρο και χρόνο στη σχέση σου, χωρίς να είστε ο ένας με τον άλλον 24/7 μαζί. Διατήρησε τη ζωή σου και εκτός της σχέσης και θα δεις πόσο όμορφη ισορροπία θα προκύπτει από αυτήν την επιλογή, ανατροφοδοτώντας μάλιστα την ίδια τη σχέση.

Mάθε το ζώδιο του και δες τι τον εξιτάρει στον έρωτα!

Μην παίρνεις τη σχέση για δεδομένη

Τέλος, το κλειδί για να είσαι μια σύντροφος που νοιάζεται και αγαπά τη σχέση της δεν είναι άλλο από το να μην την παίρνεις ποτέ για δεδομένη. Δείχνε πάντα ενδιαφέρον, αφοσίωση, στοργή και σεβασμό, ζήτα το ίδιο από τον σύντροφό σου και όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top