Σε μπλόκαρε ο πρώην σου στo facebook; Αυτοί είναι οι λόγοι

Μπορεί ακόμα να σε θέλει

Χωρίσατε φιλικά και υπήρξατε ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, σε μια καθ’ όλα υγιή σχέση. Κι όμως μια μέρα συνειδητοποιείς πως ο/η πρώην σου σε έχει μπλοκάρει από τα social media. Προτού φρικάρεις τελείως και αρχίσεις να αναρωτιέσαι που έφταιξες, διάβασε τι μπορεί να σημαίνει η αποφασιστική αυτή κίνησή του/της.

Τι είναι το microcheating και πώς επηρεάζει τη σχέση μας;

Είναι επώδυνο να σε βλέπει

Ακριβώς επειδή αγαπηθήκατε βαθιά και είχατε μια όμορφη και έντονη σχέση, μετά το τέλος της είναι πολύ επώδυνο για το άτομο με το οποίο υπήρξατε μαζί να σε βλέπει καθημερινά στα social media, όπου μπορεί να μοιραστείς μεταξύ άλλων και στιγμές σου με ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου. Κι αυτό πρέπει να είναι κατανοητό και σεβαστό από εσένα.

Προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή του/της

Οι αναμνήσεις που σκάνε στο μυαλό του/της όσο σε βλέπει στα social media δεν του/της επιτρέπουν να προχωρήσει όλον αυτόν τον καιρό ουσιαστικά στη ζωή. Γι’ αυτόν τον λόγο, ένα μπλοκάρισμα είναι απαραίτητο για να αλλάξει αυτό.

Βρίσκεται σε μια νέα σχέση

Έχετε χωρίσει εδώ και καιρό, δεν μιλάτε σχεδόν καθόλου και βρίσκεται πλέον σε μία νέα σχέση. Σίγουρα θα μπορούσε να σε κρατήσει ως φίλο/-η, όμως πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχουμε εμείς στο μυαλό μας.

Tι δείχνει για την ερωτική μας ζωή η χρήση emojis

Έκανες κάτι που τον/την πλήγωσε/εκνεύρισε

Εδώ πρέπει να σκεφτείς αν εσύ ευθύνεσαι στην πραγματικότητα για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων. Μήπως έβαλες το χεράκι σου με τρόπο που να τον/την πλήγωσε ή εκνεύρισε με κάποιον τρόπο; Σκέψου καλά τις κινήσεις σου το τελευταίο διάστημα.

Δεν επιθυμεί να μείνετε φίλοι

Ακόμη κι αν οι σχέσεις σας είναι καλές μετά τον χωρισμό σας, το άτομο με το οποίο μοιράστηκες τη ζωή σου δεν επιθυμεί να μείνετε φίλοι μετά το τέλος της σχέσης σας. Οι λόγοι είναι πολλοί και όχι απαραίτητα αρνητικοί, μιας που κάποιοι άνθρωποι απλώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τους πρώην τους ως δυνητικούς φίλους τους. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να το αποδεχθείς.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top