Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια το 2022

Η Άση Μπήλιου έκανε μόνο θετικές προβλέψεις για τα ζώδια στο Stars System του Σαββάτου 8/1/22

Η εβδομάδα ξεκινάει με ρομαντική διάθεση, αλλά και σύγχυση, καθώς στις 11/01/2022 ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και πιο αργά το βράδυ ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Από τη μία, το εξάγωνο με τον Ήλιο θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες μας και θα μας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας.

Είναι η ιδανική ευκαιρία να σκεφτείτε πώς ακριβώς θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και πώς να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τη στοργή σας στους άλλους, όχι απαραίτητα με λεκτικό τρόπο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει αργότερα με τον Άρη δυσκολεύει την κατάσταση, αφού η ενέργεια θα είναι μειωμένη και θα φέρει μπερδέματα, απογοητεύσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις.

Θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί-ες και επιφυλακτικοί-ες, ιδιαίτερα απέναντι σε καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές και σε ανθρώπους που σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες, επομένως αναβάλλετε σημαντικές κινήσεις για αργότερα. 

Στις 15/01/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03/02/2022, ενώ ενδιάμεσα θα έχει επιστρέψει και στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ο ανάδρομος Ερμής θα μας βάλει σε μια διαδικασία να ξανασκεφτούμε όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που πήραμε. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα αντιμετωπίσουμε εμπόδια στην επικοινωνία μας και προβλήματα στις μετακινήσεις μας, επομένως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κανονίζουμε και σε όσα λέμε [....]

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top