2+1 ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους το επόμενο διάστημα

Ποια ζώδια θα κάνουν πισωγύρισμα;

ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, είναι πιθανό να επιστρέψουν στους πρώην τους, μέσα στην περίοδο που ακολουθεί.

Έκλειψη στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Λέων
Οι Λέοντες βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο στάδιο της ζωής τους, με την ωριμότητα να τους χαρακτηρίζει. Έχουν μάθει από τα λάθη τους, αισθάνονται ότι μπορούν να ακολουθήσουν το ένστικτό τους. Κι ενώ οι πρώην σύντροφοι ανήκουν στο παρελθόν για κάποιον λόγο, η αλήθεια είναι πως δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη την τελευταία τους σχέση. Θα αποφασίσουν, λοιπόν, να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία.

Σκορπιός
Όταν έχουν ανάγκη από συμβουλές, οι Σκορπιοί στρέφονται σε έναν μόνο άνθρωπο: τον πρώην τος. Διατηρούν φιλικές σχέσεις και η ώρα της επανασύνδεσης δε θα αργήσει να έρθει. Θα δουν, μάλιστα, ότι εκείνος πάντα είχε αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό του και απλώς περίμενε να το συνειδητοποιήσουν κι εκείνοι.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θα έρθουν σε πιο στενή επαφή με τα πραγματικά τους συναισθήματα και θα προσπαθήσουν να έρθουν ξανά σε επαφή με ανθρώπους που κάποτε τους έκαναν ευτυχισμένους. Θα αναζητήσουν το γνώριμο, τη συνήθεια, την τρυφερότητα που τους προσέφερε μία παλιά σχέση και, πιθανότατα, θα το αποκτήσουν.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top