Oι τρεις άντρες-ιππότες του ζωδιακού κύκλου

Μήπως έχεις βρει και συ τον ιππότη σου και δε το ξέρεις;

Τα 3 ζώδια στα οποία αναφερόμαστε σήμερα έχουν το καθένα, τον δικό του τρόπο για να σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή και μοναδική.

Αν λοιπόν ψάχνεις έναν άντρα που θα σε προσέχει και θα σε φροντίζει, μάλλον πρέπει να ψάξεις ένα από αυτά τα ζώδια:

Oι λόγοι που οι έξυπνες γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν σχέση

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί στο ραντεβού σας με ένα μπουκέτο λουλούδια ή θεωρεί απολύτως απαραίτητο να ανάψει κεριά στο δείπνο, αυτός είναι σίγουρα ο Καρκίνος. Αυτό το ζώδιο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ρομαντισμού και του ιπποτισμού και αναζητά διαρκώς τρόπους για να κάνει την σύντροφό του να νιώθει ξεχωριστή.

Όχι μόνο θα ανάψει τα κεριά στο τραπέζι, αλλά θα θυμάται μια ιστορία που του είπες πριν ένα χρόνο και θα θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Και όλα αυτά τα κάνει για να κατακτήσει το μυαλό σου, να σε γνωρίσει καλά και να συνδεθείτε ακόμα πιο έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο ψάχνει πάντα τρόπους για να βοηθήσει τους άλλους, στο σημείο να τσακιστεί για να σου ανοίξει την πόρτα, να τραβήξει την καρέκλα για να καθίσεις ή να σου κρατήσει την ομπρέλα για να μην βραχείς.

Δείχνει πάντα την αγάπη του μέσω πράξεων υπηρεσίας, οπότε κάποιες στιγμές όπως αυτές τον κάνουν απίστευτα χαρούμενο. Αυτός είναι ο τρόπος του με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται και θέλει να ξέρει ότι νιώθεις ασφαλής και ότι γνωρίζεις πως έχεις την στήριξή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ρομαντικός και ονειροπόλος και επομένως πάντα αναζητά στιγμές για να συνδεθεί με την σύντροφό του, συνήθως με τον πιο ποιητικό τρόπο.Πέρα από το να σου κρατήσει την ομπρέλα, μην εκπλαγείς αν σχεδιάσει ένα ολόκληρο πικ-νικ για να σε ευχαριστήσει. Θα θυμηθεί να ετοιμάσει το αγαπημένο σου ορεκτικό και πολύ πιθανό να σου τραγουδήσει και με την κιθάρα του. Μπορεί να είναι κάπως ιδεαλιστής, αλλά το υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης που διαθέτει τον φέρνει πίσω στην πραγματικότητα. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top