Τα ζώδια που θα ψάξουν για ταίρι με το που θα χωρίσουν!

Μήπως ανήκεις σ’ αυτά;

ζώδια χωρισμός

Τα ζώδια που περιγράφουμε παρακάτω, πολύ γρήγορα τους περνά ο πόνος του χωρισμού και πολύ σύντομα βγαίνουν προς αναζήτηση καινούργιου συντρόφου.

Tρεις άντρες του ζωδιακού κύκλου που είναι γενναιόδωροι

Κριός

Ο Κριός γενικά είναι ένα ζώδιο που ξενερώνει εύκολα. Αν η φλόγα μιας σχέσης έχει σβήσει, θα αναζητήσει μια... άλλη. Όταν χωρίζει, δεν τα βάφει μαύρα για καιρό. Θα αναζητήσει άμεσα μια νέα αγκαλιά, έναν έρωτα που θα τον συναρπάσει, μια σχέση που θα τον ιντριγκάρει, θα του προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα τον έχει στην τσίτα. Θα βγει στο "κυνήγι" και θα νιώσει ζωντανός! 

Δίδυμοι

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο εγκεφαλικό και δεν καψουρεύεται εύκολα. Αλλά, ακόμα και να του συμβεί, είναι από τα άτομα εκείνα που δε θα κάτσουν να κλαίνε για τη χαμένη τους αγάπη για πολύ. Θα βγει άμεσα στο "παιχνίδι", θα φλερτάρει, θα παίξει και θα είναι ασυγκράτητος. Το έχει ανάγκη όλο αυτό για να νιώθει ζωντανός. Είναι και... καρδιοκατακτητής, οπότε δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη αγκαλιά. Από "κανάρα" σε "κανάρα" θα πετάει! 

Ζυγός

Ο... γλυκούλης του ζωδιακού, που δεν τον έχει το μάτι σου για πολλά-πολλά, θα σε εκπλήξει. Ω, ναι! Ο Ζυγός δεν θα κάτσει να κλάψει τη μοίρα του για μια σχέση που τελείωσε γιατί πολύ απλά, θα έχει ήδη βρει την επόμενη! Προχωράει παρακάτω με μεγάλη ευκολία. Ερωτεύεται ξανά, γυρνάει από αγκαλιά σε αγκαλιά, φλερτάρει, παίζει. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top