Θέλεις να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου; Ακολούθησε αυτά τα tips

Bάλτα σε εφαρμογή από σήμερα κιόλας

tips για να αυξήσεις τον ενδιαφέρον του

Το Business Insider αποκάλυψε κάποια πολύ εύκολα tips που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να τραβήξεις το ενδιαφέρον του και στο τέλος να θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου. Μετά από αυτό το άρθρο, θα μας ευχαριστείς.

Σημάδια που δείχνουν πως αγχώνεσαι υπερβολικά

Λίγο πιο…ανοιχτή

Το να αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τη ζωή σου μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον του άλλου για σένα. Μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard αποκάλυψε ότι το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσε να βγαίνει με κάποιον που μιλά για τον εαυτό του και δε φοβάται να παραδεχτεί ακόμα και κάποια παράξενη συμπεριφορά του, παρά με κάποιον που “κρύβεται” και κρατά τις πληροφορίες για τον εαυτό του.

Κατάματα 

Ο Rubin ερεύνησε 158 ζευγάρια φοιτητών πίσω στα ’70s και κατέληξε στο ότι όσο περισσότερο κοιτάζονταν στα μάτια, τόσο δυνατότερος ήταν ο δεσμός που ανέπτυσσαν. Συμπληρωματικές, σύγχρονες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει επίσης τον ισχυρισμό.

Πες κι ένα «ευχαριστώ» 

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας το να λες ευχαριστώ, μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας και συμπάθειας. Ωστόσο, το να νιώθεις ευγνωμοσύνη για μια πράξη του συντρόφου σου κρίθηκε σημαντικότερο από το να λες απλώς τις λέξεις μηχανικά.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top