Τρεις δημιουργικές ιδέες για τον πιο ξεχωριστό γάμο!

Το 2021 θα είναι η χρονιά των γάμων

Ρομαντικά στιγμιότυπα από βίντεο γάμων/  Motionfilm by Giorgos Koukoulis & Christos Andropoulos 

Το 2021 -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα είναι η χρονιά των γάμων, αφού ουσιαστικά θα έχουν μαζευτεί οι γάμοι του 2020 και του 2021 σε μια χρονιά.

Για να είναι ο γάμος της χρονιάς ο δικός σου λοιπόν και να ξεχωρίσει, αλλά και να περάσουν οι καλεσμένοι σου όμορφα, μαζέψαμε τις πιο όμορφες ιδέες και σου τις παρουσιάζουμε: 

Παιδί: Έξι επικίνδυνα αντικείμενα που πρέπει να απομακρύνεις από το σπίτι

Η τέχνη είναι…έμπνευση 

Από προσκλητήρια με μοναδικά logos και εντυπωσιακές δημιουργίες για την τελετή και τη γαμήλια δεξίωση, τα ζευγάρια φέτος αναζητούν έμπνευση για τη μεγάλη μέρα για να δώσουν μία αναπάντεχη τροπή σε ένα παραδοσιακό γαμήλιο décor. Πάρε ιδέες από το διαδίκτυο ή συζήτησε το με την wedding planner σου. 

Mωρό: Ποια αντικείμενά του μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο

Ένα θεματικό pre-party

Ασχέτως με το στιλ του γάμου σου, μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτυ για τους φίλους σας, πριν ή μετά τον γάμο. Για events τέτοιου τύπου, έχουμε δει ζευγάρια να κάνουν πίτσα parties, movie nights, μπάρμπεκιου parties... Ό,τι στιλ και αν διαλέξετε, να θυμάστε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο dress code 

Την ταπετσαρία την έχεις σκεφτεί; 

Όπως μια ταπετσαρία μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σου, έτσι μπορεί να μεταμορφώσει και το γάμο σου. Φέτος, περιμένουμε να δούμε πολλά ζευγάρια να χρησιμοποιούν ταπετσαρία σε κεντρικά σημεία της γαμήλιας δεξίωσης. Για παράδειγμα, τοποθέτησε μια ταπετσαρία πίσω από το κεντρικό τραπέζι και δες να αλλάζει όλο το σκηνικό. 

Πηγή: mylife.com.cy
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top