Τέσσερις λόγοι για να κάνεις την πρώτη κίνηση

Τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλία, αξίζει!

ζευγάρι στο ηλιοβασίλεμα/Unsplash

Οι ζωές μας αλλάζουν, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα αλλάζει και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια πανδημία, για να ολοκληρωθεί το εργάκι.

Αν είσαι ελεύθερη, καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι έχουν περιοριστεί οι φορές που βγαίνεις έξω, οι πολλές προσωπικές επαφές – ιδιαίτερα με εξόδους- κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πάντα γίνονται μέσω διαδικτύου. Αλλά δεν πειράζει έχουμε τα chatrooms και εσένα που μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα.

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια την κρίση στον γάμο ή τη σχέση τους;

Οι άντρες έχουν μία δυσκολία στο να πιάσουν τα υπονοούμενα

Όχι δεν υστερούν σε ευφυία σε καμία περίπτωση, απλά με τα κρυφά μηνύματα και τα συμπεράσματα δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα εσύ να πιστεύεις ότι έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, και εκείνος να μην έχει πραγματικά ιδέα. Οπότε, μάλλον ήρθε η ώρα να τα πεις έξω από τα δόντια.

Επίσης, έχουν γίνει περισσότεροι ντροπαλοί

Αυτό βέβαια από την μία είναι γλυκύτατο, αλλά από την άλλη δεν βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη των πραγμάτων. Είπαμε, είναι αξιαγάπητο το γνώρισμα αυτό, αλλά μην περιμένουμε και 10 χρόνια για μία κίνηση. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Ποια ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2021;

Θα φανείς μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση

Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει και θέτει τους δικούς της κανόνες. Άσε που θα τον βγάλεις και από τη δύσκολη θέση!

Ξέρεις πολλές που πήραν πρωτοβουλία και τις απέρριψαν;

Κακά τα ψέματα, κάνοντας το πρώτο βήμα, ενσαρκώνεις το όνειρο κάθε άντρα: Να του «την πέσει» η γυναίκα!!! Πίστεψέ με, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Πηγή: mylife.com.cy
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top