Πως θα βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και θα δεις την αλλαγή που περιμένεις

ζευγάρι

Μπορείς να δεις μεγάλη αλλαγή στην σεξουαλική σου ζωή αν ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές. Αν νιώθεις ότι η ερωτική ζωή με τον σύντροφο σου χρειάζεται μια μικρή αλλαγή, ακολούθησε τα πιο κάτω tips και απογείωσε την:

Τι θα κερδίσεις αν τα «φτιάξεις» με νεότερο άντρα

Μείωσε το άγχος

Το άγχος μπορεί να εμποδίσει μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή για εσένα και τον σύντροφό σου. Το έντονο και συνεχές στρες μπορεί να οδηγήσει σε μείωση στη λίμπιντο. Για παράδειγμα, μια μελέτη του 2013 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με υψηλό στρες είχαν χαμηλότερα επίπεδα διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Κάνε ενδοσκόπηση

Sex therapists προτείνουν την ενδοσκόπηση, την εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς σου και των σεξουαλικών επιθυμιών σου για να εξοικειωθείς περισσότερο με το σώμα σου. Εάν αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου είναι πιο πιθανό να νιώθεις καλύτερα και στο σεξ με τον σύντροφό σου.

Δοκίμασε κάτι καινούργιο

Η ρουτίνα στο σεξ είναι πολύ συχνή, ειδικά σε μια μακροχρόνια σχέση. Μπορεί να είναι κάτι πολύ μικρό, απλό και εύκολο που σου ‘χε περάσει καν απ’ το μυαλό. Για παράδειγμα, δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις, σεξ σε άλλο μέρος, πέρα από την κρεβατοκάμαρα ή πείτε “ναι” σε φαντασιώσεις σας.

Μicro-cheating: Αυτό είναι το νέο είδος απιστίας που μπήκε στη ζωή μας

Καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου

Η επικοινωνία στη σχέση προαπαιτεί να είσαι πρόθυμος να ακούσεις τις σκέψεις και τα αισθήματα του άλλου, να μπορέσεις να τα επεξεργαστείς χωρίς να ασκήσεις κριτική σε αυτά και να επικοινωνήσεις και τη δική σου στάση, τα δικά σου συναισθήματα σε αυτά που άκουσες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ καλό να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μόνο καλό θα κάνει και στους δυο σας και στη σχέση σας εν γένει.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top