Χρειάζεσαι συνέταιρο; Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Έτσι είναι πιθανόν να πετύχει η δουλειά σου

συναίτερος

Το να συνάπτεις μια επαγγελματική συνεργασία με κάποιον είναι σαν να παντρεύεσαι. Αν λοιπόν σκέφτηκες να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας όμως και κάποιον συνέταιρο; Σύμφωνα με το Forbes, το 90% όλων των νεοσύστατων επιχειρήσεων αποτυγχάνουν στις συνεργασίες τους, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξεις τον συνεργάτη σου με σύνεση.

Σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου είναι τοξική

Σου βρήκαμε λοιπόν 3 κρίσιμα στοιχεία που πρέπει να εξετάσεις εξ αρχής και για να κάνεις τη δουλειά σου και για να πετύχει! 

Βρες έναν συνεργάτη που μπορεί να προσφέρει πόρους και αξιοπιστία στην επιχείρησή σου

Επίλεξε τον συνεργάτη σου ώστε να μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να πάει μπροστά. Με τις δεξιότητές του αλλά και την εμπειρία του να μπορεί να βοηθήσει από τη μεριά του την επιχείρησή σας. Ακόμη και o χειρισμός των social media είναι ένα σημαντικό προσόν για να πάει καλά ένα νέο εγχείρημα. Αν λοιπόν τα παίζει στα δάχτυλα, τότε ναι, μπορείς να επενδύσεις επάνω του.

Βρες έναν συνεργάτη με δεξιότητες και εμπειρία ώστε να προσφέρει στην επιχείρηση

Έχει γίνει μεγάλη έρευνα για το «γιατί οι εταιρείες αποτυγχάνουν».Στις νεοσύστατες επιχειρήσεις, όταν δεν υπάρχει η σωστή ομάδα αποτελεί τον τρίτο λόγο για την αποτυχία μιας εταιρείας. Οι άνθρωποι είναι τα πάντα. Η Victoria McLean, διευθύνουσα σύμβουλος της CityCV, της κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρίας σταδιοδρομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, λέει: «Ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων είναι πραγματικά κρίσιμο για την επιτυχία μιας εταιρείας. Χρειάζεσαι έναν συνεργάτη που να σας εξισορροπεί και προστάζει τη λογική του σε όλες τις τεχνικές και επιχειρηματικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν».

Τηλεργασία: Πως να συνεργαστείτε στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σας

Βρες έναν συνεργάτη που μοιράζεται μαζί σου τις ίδιες αξίες, το ίδιο επιχειρηματικό πνεύμα και όραμά

Το να έχετε τις ίδιες συνισταμένες, το ίδιο όραμα και τον ίδιο τρόπο σκέψης, μπορεί να σας πάει πολύ μακριά. Το επιχειρηματικό πνεύμα και η ομαδικότητα είναι πολύ ισχυρά όπλα σε μια συνεργασία ειδικά όταν τα μέλη της έχουν κοινούς στόχους. Με πίστη στις ιδέες του άλλου, ακόμη και όταν φαίνονται επικίνδυνες, και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, πάντα το σημείο εκκίνησης και αναφοράς είναι το ιδανικό και ναι, σε πάει μπροστά.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top