Βρείτε ποιος τομέας της ζωής σας θα είναι ο σημαντικότερος το 2021!

Με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης!

Όσα είπε η Άση Μπήλιου την Τρίτη 17/11, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για την αλλαγή πλάνων και για την εμφάνιση προβλημάτων που δεν περιμένουμε

Ποιος θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας στη ζωή σας στη νέα γενέθλια χρονιά σας; Δηλαδή, από την ημέρα των γενεθλίων σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Δεν είναι ανάγκη να έχετε πολύ βαθιές γνώσεις αστρολογίας για να βρείτε ποιος ή ποιοι θα είναι οι τομείς που θα έχουν τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στη νέα γενέθλια χρονιά. 

Δείτε τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου μάς δίνει τα «φώτα» της και μας δείχνει έναν πολύ εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως περιγράφεται στις μεθόδους πρόβλεψης της Ελληνιστικής αστρολογίας, για να ανακαλύψουμε πού θα εστιάσουμε την προσοχή μας και πού θα έχουμε εξελίξεις. 

Υπάρχουν χρονιές πιο εύκολες και χρονιές πιο απαιτητικές. Χρονιές που οι σχέσεις, ο έρωτας, ο γάμος, απορροφούν το ενδιαφέρον μας και χρονιές που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η καριέρα μας. Χρονιές που προτεραιότητα είναι η υγεία μας και χρονιές που η δράση μας εστιάζεται στο να αποκομίσουμε μεγαλύτερη υλικά οφέλη και χρήματα. Κάθε χρονιά της ζωής μας αναφέρεται λοιπόν, σε έναν διαφορετικό οίκο του ωροσκοπίου μας. Οι οίκοι είναι 12, άρα μιλάμε για έναν κύκλο 12 ετών που επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια.

Ηλικίες και οίκοι

Η ηλικία σας συνδέεται με κάθε ένα από τα 12 σπίτια του ωροσκοπίου σας. Ο 1ος οίκος συνδέεται με τον πρώτο χρόνο της ζωής μας. Ο 2ος οίκος συνδέεται με τον δεύτερο χρόνο της ζωής μας. Ο 3ος οίκος με τον 3ο χρόνο της ζωής μας και ούτω καθεξής. Καθώς περνάνε τα χρόνια, κάθε φορά ένας νέος οίκος με τα θέματα του γίνεται προτεραιότητα μας για τη νέα γενέθλια χρονιά. Καθώς αποκτούμε περισσότερες εμπειρίες, σοφία και ωριμότητα, κάθε οίκος που επανέρχεται κάθε 12 χρόνια τον αντιμετωπίζουμε με νέο τρόπο.

Βρείτε λοιπόν ποιος τομέας της ζωής σας, θα είναι ο πιο σημαντικός το 2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top