Ποια ζώδια αν νευριάσουν στάζουν φαρμάκι σε έναν καυγά

Με τα λόγια τους μπορούν να σε «τσακίσουν»

ζώδια που στάζουν φαρμάκι

Υπάρχουν 4 ζώδια που μπορούν με τα λόγια τους, ιδιαίτερα εάν είναι φορτισμένοι, να ρίξουν «φαρμάκοι». Δες ποιοι είναι και αντιμετώπισε τους:

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια προχωρούν γρήγορα σε άλλη σχέση, μετά τον χωρισμό

Λέων

Ο Λέοντας «βγάζει νύχια» κι έχει μια γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ναι, αυτό το «γατάκι», όταν δεν νιώθει καλά, το γυρίζει από το χουρχουρητό στον βρυχηθμό. Όταν έχει άσχημα συναισθήματα, θα προτιμήσει να τα εκφράσει ανοιχτά και δεν θα τον νοιάξει καθόλου, αν θα σε πληγώσει ή όχι. Ούτε θα κάτσει να σκεφτεί πώς θα πει αυτό που θέλει για να μην σε θίξει. Μείνε μακριά!

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι αυτό που λέμε… «γεννημένο πεθερά». Είναι επικριτικό, σχολαστικό και θέλει τα πάντα γύρω του άψογα. Κι επειδή ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλα στην εντέλεια ή τουλάχιστον όπως τα θέλει και τα φαντάζεται, βγάζει κακίες και πετάει το φαρμάκι του με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί. Φυσικά και δεν θα σκεφτεί ποτέ ότι εσύ μπορεί να προσβληθείς με την συμπεριφορά του. Για την ακρίβεια… δεν το νοιάζει κιόλας.

Mάθε το ζώδιό του να σου πει η Άση το «κουμπί» του

Σκορπιός


Ο Σκορπιός έτσι και βάλει έναν στόχο στο μυαλό του, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχει. Θα δώσει το είναι του για να τα καταφέρει. Αν όμως κάτι δεν του βγει ή στραβώσει ή δεν πάει καλά, τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε… Θα γίνει τόσο πικρόχολος και κακός που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας σου.

Αιγόκερως


Το ξέρεις ότι ο Αιγόκερως μπορεί να είναι μεγάλη «φαρμακόγλωσσα» ακριβώς επειδή είναι πολύ φιλόδοξος;;;!!! Θέλει να καταφέρει να κάνει τόσα πολλά πράγματα κι είναι αποφασισμένος να πετύχει με κάθε κόστος! Χάνει τον έλεγχο όταν κάποιος ή κάτι μπει στον δρόμο του και τον καθυστερεί, είτε επίτηδες είτε όχι και γίνεται έξαλλος όταν πάει να καρπωθεί δική του προσπάθεια!

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top