5 συμβουλές από ζευγάρια που δε διαφωνούν (σχεδόν) ποτέ!

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και... stay always in love

αγαπημένο ζευγάρι

Αν τσακώνεσαι αρκετά συχνά με τον σύντροφό σου, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα. Διάβασε πιο κάτω τις 5 συμβουλές από τα ζευγάρια που διαφωνούν από σπάνια ως ποτέ και δοκίμασε τα κι εσύ.

Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Επιλέγουν οι ίδιοι πότε αξίζει να τσακωθούν και πότε όχι. Αυτό σημαίνει πως δεν ψάχνουν αφορμές για να τσακωθούν αλλά σκέφτονται προσεκτικά πότε είναι σημαντικό να εκφράσουν τη διαφωνία τους.

 Ξέρουν τη δύναμη των λέξεών τους. Μπορεί να μην τσακώνονται συχνά αλλά γνωρίζουν ποιες φράσεις ή λέξεις μπορεί να εκνευρίσουν τον αγαπημένο τους και έτσι προσέχουν λίγο περισσότερο το πώς θα εκφραστούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως καταπιέζονται.

Δεν πιέζουν καταστάσεις. Γνωρίζουν πως είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους αλλά όχι και για τη ζωή των αγαπημένων τους και έτσι δεν τους πιέζουν να κάνουν πράγματα που δε θέλουν.

Tα δύο είδη ζήλιας και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε

Μαθαίνουν από τους τσακωμούς τους. Κάθε τσακωμός είναι για αυτούς ένα μάθημα ώστε να μην επαναλάβουν μία συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Δεν είναι επιθετικοί μεταξύ τους. Προτιμούν την επικοινωνία με διάλογο και όχι την επιθετική συμπεριφορά που θα τους απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top