Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Γιατί οι πιθανότητες να κρατήσουν δεν είναι πολλές;

ζώδια

Οι σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ συγκεκριμένων συνδυασμών ζωδίων κάποιες φορές είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Πιο κάτω θα δεις 3 συνδυασμούς ζωδίων που δεν είναι τόσο εύκολο να ευδοκιμήσουν.

Μήπως είσαι ερωτευμένη με τον καλύτερό σου φίλο;

Δίδυμος & Ιχθύες

Οι Ιχθύες έλκονται αμέσως από την ευχάριστη και ερωτική διάθεση των Διδύμων ενώ οι Δίδυμοι είναι περίεργοι για την ονειρική προσέγγιση των Ιχθύων απέναντι στη ζωή. Η σχέση μεταξύ τους θα είναι ευχάριστη και διασκεδαστική στην αρχή αλλά στην πορεία οι Ιχθύες θα αποδειχτούν υπερβολικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι για τους Διδύμους. Οι Ιχθύες τα δίνουν όλα από την αρχή ενώ οι Δίδυμοι χρειάζονται υπερβολικά πολύ χρόνο για να ανοιχτούν συναισθηματικά. Μακροπρόθεσμα η σχέση μεταξύ τους δεν θα επιβιώσει.

Πέντε ζώδια που δεν αντέχουν την ερωτική απόρριψη

Παρθένος & Δίδυμος

Και οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή, οπότε και οι δύο εκτιμούν ιδιαίτερα την καλή επικοινωνία σε μία σχέση. Τους αρέσει να συζητούν και να ανταλλάσσουν ιδέες και γνώμες για τα πάντα. Παρόλα αυτά, οι Παρθένοι χρειάζονται σταθερότητα στη σχέση, κάτι που οι Δίδυμοι δεν μπορούν να προσφέρουν μακροπρόθεσμα. Επίσης οι Παρθένοι θέλουν να ακολουθούν πάντα τους κανόνες ενώ οι Δίδυμοι όχι. Τα αντικρουόμενα αυτά χαρακτηριστικά τους δεν ευνοούν μία μακροχρόνια σχέση μεταξύ τους.

Τοξότης & Παρθένος

Τα μεταβλητά αυτά ζώδια, σίγουρα θα περάσουν καλά μαζί. Ο Τοξότης απολαμβάνει να κάνει τον Παρθένο να ανοίγεται ενώ ο Παρθένος απολαμβάνει την περιπετειώδη φύση του Τοξότη. Παρόλα αυτά, το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, τον ωθεί σε ταξίδια και εξερεύνηση και εάν ο Παρθένος δεν είναι πρόθυμος να τον ακολουθήσει, ο Τοξότης θα προτιμήσει την εργένικη ζωή.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top