Eίσαι single το καλοκαίρι; Γιατί δεν είναι και τόσο κακή ιδέα

Πηγαίνεις όπου θέλεις και ό, τι ώρα αποφασίσεις

single

Αχ γλυκό καλοκαιράκι είσαι πάλι εδώ και δεδομένου ότι έχει προηγηθεί τους περασμένους μήνες, σίγουρα θα βρεις μερικές μέρες να απολαύσεις λίγη ηρεμία και ξεγνοιασιά.

Κάνοντας όμως σχέδια για το πως θα περάσεις την άδειά  σου, συνειδητοποιείς πως δεν έχεις σχέση για να μοιραστείς αυτές τις ημέρες. Μήπως να αρχίσω να ψάχνω; Προλαβαίνω;

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πόσο καιρό θα είναι θυμωμένος μαζί σου

Αν έκανες ή κάνεις αυτές τις σκέψεις, αρχικά εξήγησέ στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου, πως το να είσαι single δεν αποτελεί πρόβλημα καμιάς εποχής, όταν εσύ είσαι καλά με αυτό. Και μάλιστα μη σου πω, ότι το καλοκαίρι ενδείκνυται να είσαι μόνος γιατί ποιος αντέχει να κοιμάται αγκαλιά με τον άλλον, όταν έξω έχει 40 βαθμούς;

Εντάξει μπορεί να τα παραλέω, όμως το να περάσεις το καλοκαίρι σου χωρίς σύντροφο, ίσως είναι πολύ καλύτερη ιδέα από όσο νομίζεις. Να γιατί:

Tέσσερις τρόποι για να κάνεις τα παιδιά σου χαρούμενα

Διακοπές με την παρέα σου ή με την καλύτερη παρέα, τον εαυτό σου

 Οι διακοπές με φίλους, ειδικά αν είναι πρόκειται για κολλητούς, ή για ανθρώπους που περνάς πάντα καλά μαζί τους, σίγουρα είναι από τις αναμνήσεις που θα έχεις να θυμάσαι για πάντα. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν διακοπές μόνοι τους, ώστε να αφιερώσουν στον εαυτό τους τον χρόνο και τα πράγματα που του αξίζουν. Άλλωστε αν το καλοσκεφτείς, οι διακοπές είναι η ευκαιρία για να ξεφεύγουμε από την ρουτίνα, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να τον πλησιάσουμε, να τον αποφορτίσουμε.

Πηγαίνεις όπου εσύ θέλεις και ότι ώρα εσύ το αποφασίσεις

Αν επιλέξεις τις «μοναχικές» διακοπές έχεις το πλεονέκτημα να περάσεις αυτές τις ημέρες όπως αρέσει σε εσένα. Σου αρέσει το βουνό, επίλεξε το, σου αρέσει να κάθεσαι όλη μέρα στο αγαπημένο σου beach bar, κάτσε. Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς υποχωρήσεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τις διακοπές με φίλους, μόνο που εκεί τουλάχιστον πρέπει να τους ενημερώνεις.

Απεξάρτηση από τα social. Το κινητό έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας στην καθημερινότητα, αφού αυτή τρέχει μαζί με τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις. Όταν είσαι single, έχεις την δυνατότητα να το «ξεκολλήσεις» από πάνω σου, αφού δεν έχεις να μιλάς συνέχεια με κάποιον και απλά να κάνεις κάτι άλλο.

Τέσσερις λόγοι που ελκύεις τους λάθος άντρες

Ενισχύεις την κοινωνικότητα σου

 Όποιο και να είναι το μέρος που θα περάσεις τις ξέγνοιαστες μέρες σου, θυμήσου πως φιλοξενεί πολύ κόσμο ακόμα στο ίδιο mood με εσένα. Επομένως, όταν είσαι single είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις μια κουβέντα για να γνωρίσεις κάποιον στην ίδια χαλαρή διάθεση. Επωφελήσου από την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, με νέες εμπειρίες και απόψεις, χωρίς απαραίτητα αυτό να στοχεύει στην δέσμευση.

Ακόμα να πεισθείς;

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top