Σημάδια που δείχνουν πως σε βλέπει σοβαρά

Έτσι θα καταλάβεις πως θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

σχέση-σοβαρότητα

Είστε μαζί, βγαίνετε, αλλά δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει το μεταξύ μας. Ωστόσο, προτού κάνετε αυτή την κουβέντα για το τι πραγματικά θέλετε ο ένας από τον άλλον, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που δείχνουν ξεκάθαρα εάν ο τύπος θέλει σχέση μαζί σου.

Τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων φίλων

Κλείνει τα accounts του σε dating apps

Για να το κάνει, δείχνει πως βρήκε αυτό που έψαχνε. Μπορεί βέβαια, απλά να βαρέθηκε και να μη θεωρεί πως θα βρει το ταίρι του μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι δεν αισθάνεται πια την ανάγκη να φλερτάρει με καμία άλλη. 

Σε γνωρίζει στον στενό κύκλο του

Αυτό και αν είναι καλό σημάδι. Το να σε γνωρίσει στους φίλους του, σημαίνει πως άτυπα θέλει τη συγκατάθεσή τους για σένα. Ειδικά, αν σε γνωρίσει στην οικογένειά του, σημαίνει πως ο τύπος σε βλέπει σοβαρά και σε θέλει στη ζωή του, εκτός και αν για εκείνον, αυτό το βήμα, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Πράγμα, σπάνιο. 

Πώς να αφήσουμε πίσω μας τις παλιές μας πεποιθήσεις

Νιώθει άνετα στο σπίτι σου

Αν αφήνει πράγματά του διακριτικά στο σπίτι σου, σημαίνει πως θέλει να είναι εκεί. Είναι σαν να είναι το σπίτι σας. Άρα, ο τύπος θέλει σχέση. 

Αρχίζει να κάνει αληθινές ερωτήσεις

Στην αρχή ενός φλερτ, οι ερωτήσεις είναι πιο επιφανειακές και πολλές φορές έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν. Τη στιγμή που κάποιος θέλει να μπει βαθύτερα στο μυαλό και τη ζωή σου, κάνει πιο σοβαρές ερωτήσεις γιατί θέλει να διαπιστώσει εάν όντως ταιριάζετε.

Σου λέει ότι είναι έτοιμος

Σε βγάζει από την άβολη θέση να κάνεις υποθέσεις και σου λέει ξεκάθαρα πως θέλει να έχετε αποκλειστική σχέση και να είστε ζευγάρι. Άρα, η μπάλα είναι στο γήπεδο σου και ανάλογα πώς νιώθεις, κάνεις "παιχνίδι". 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top