Θες να τερματίσεις μία άβολη βιντεοκλήση; Πώς να το κάνεις με τρόπο

Δε χρειάζεται να γίνεις αγενής απλά βρες μία δικαιολογία

βιντεοκλήσεις

Την εποχή του κορωνοϊού και της καραντίνας, οι βιντεοκλήσεις είναι ένας σημαντικός τρόπος επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι είναι πάντα ευχάριστες.

Γίνε κοινωνική εν μέσω καραντίνας

Μεταξύ μας, παραδέξου το. Υπάρχουν φορές που θέλεις να αποφύγεις μια βιντεοκλήση, γιατί για τον 'α ή 'β λόγο σε έχει κουράσει ο συνομιλητής σου. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο να τον "ξεφορτωθείς", αφού είναι λες και βρίσκεται μες το σπίτι σου και βλέπει ό,τι κάνεις. Μην ανησυχείς, υπάρχει τρόπος. Για την ακρίβεια, έξι!

Η κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου

Πες ότι σε καλεί κάποιος άλλος την ίδια στιγμή

Παλιό, αγαπημένο και εγγυημένο κόλπο. Όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή. Ειδικά, αν προφασιστείς ότι σε καλεί κάποιο πρόσωπο που δεν γίνεται να μην του απαντήσεις, όπως καλή ώρα, ο εργοδότης σου. Ποιος μπορεί να πει "όχι" στο αφεντικό; 

Προσποιήσου ότι χάνεις το σήμα

Αυτό και αν το έχουν κάνει όλοι. Μπορείς διακριτικά να αποσυνδέσεις το WiFi, να παγώσεις την εικόνα σου ή ακόμα και να προκαλέσεις έναν ενοχλητικό διαρκή θόρυβο, συνοδεύοντας τον με την κλασική ατάκα «δεν ακούω τίποτα/δεν σας βλέπω/ εσείς με βλέπετε;».

Προσποιήσου ότι έμεινες από μπαταρία

Άλλο ένα διαχρονικό κόλπο. Ξαφνικά, λες, δεν έχω μπαταρία και κλείνεις τη βίντεο-κλήση, χωρίς να φανεί όμως ότι το κάνεις επίτηδες. Μετά από λίγο, στέλνεις ένα απολογητικό μήνυμα για το ξαφνικό κλείσιμο και καθάρισες. Και μάλιστα με ευγένεια. 

Πες ότι πεινάς, είσαι κουρασμένη ή θες να πας τουαλέτα
Άνθρωποι είμαστε. Κάποια στιγμή, θα θες να πας προς νερού σου ή να τσιμπήσεις κάτι. Δεν χάνεστε άλλωστε. Θα τα πείτε κάποια άλλη στιγμή. 

Ρίξε το «φταίξιμο» σε κάποιον άλλο στο σπίτι

Αν έχεις παιδιά, ειδικά, κέρδισες το "λαχείο". Ένα πρέπει να κάνω μπάνιο τη μικρή, να την ταϊσω, να την αλλάξω, ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, και τελείωσες. Αν πάλι δεν υπάρχουν παιδιά στο προσκήνιο, ρίξε τα στον καλό σου, που πρέπει να δουλέψει ανενόχλητος. 

Μπορείς να ορίσεις ένα χρονικό όριο

Αν θες να αποφύγεις κάποια δικαιολογία διότι δεν το έχεις με τα μικρά αθώα ψεματάκια, ξεκαθάρισε εξ αρχής πως έχεις μπροστά σου πέντε λεπτά όλα και όλα. Όσο γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις περισσότερο, δεν είσαι υποχρεωμένη να δίνεις αναφορά σε κανέναν ξέρεις.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top