Γίνε κοινωνική εν μέσω καραντίνας

Το socializing έχει καινούργιο ορισμό

καραντίνα-κοινωνικότητα

Μπορεί να βιώνουμε μια αρκετά κρίσιμη περίοδο που απαιτεί την κοινωνική αποστασιοποίηση και την παραμονή μας στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε και παντελώς μόνοι μας. Αν το καλοσκεφτείς η καραντίνα προέκυψε σε μια αρκετά ανθισμένη τεχνολογικά εποχή, που όλα γίνονται πιο εύκολα ακόμα και από μακριά. Και θέλω να πω ότι μπορείς να διατηρήσεις την κοινωνικότητα σου ή και να την βελτιώσεις ακόμα και αν είσαι σπίτι, μόνος σου. Σου έχει λείψει μήπως το γυμναστήριο class σου ή τα dance floor που χόρευες μέχρι πρωίας;

Βαρέθηκες στην καραντίνα;Κάνε το μπαλκόνι σου κήπο της Εδέμ

Κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα και δοκιμάζοντας κάποια από αυτά, είμαι έτοιμη να σου παρουσιάσω τις πιο cool εφαρμογές που σε κρατάνε σε επαφή με τους φίλους σου ή άλλο κόσμο, προσφέροντας σου δημιουργική συντροφιά ακόμα και από απόσταση.

Πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου δεν κάνει για σένα

#1 HouseParty App

 Τι θα έλεγες να «συμμετέχεις» σε ένα party, απρόσκλητη; Είμαι σίγουρη σου έχουν λείψει πολύ τα parties με τους χορούς, τα ποτά, τις διάφορες συζητήσεις και τα γέλια. Το Houseparty είναι μία εφαρμογή video-chatting που επιτρέπει στους χρήστες να διοργανώσουν ψηφιακές συναντήσεις (party) με καλεσμένους έως 8 άτομα. Μπορείς να είσαι εσύ οικοδεσπότης ή να παρευρεθείς σε party για να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Έχει δυνατότητα παιχνιδιών, μουσικής καθώς και άλλων δραστηριοτήτων που θα σε διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

#2 Virtual Workouts

 Με δεδομένη την κατάσταση, οι πόρτες των γυμναστηρίων παραμένουν κλειστές, όμως εσύ δεν θέλεις να αφήσεις άλλο την προπόνηση σου στην τύχη της. Επειδή τώρα είναι η ευκαιρία να χτίσουμε το καλοκαιρινό μας κορμί, δοκίμασε να συμμετέχεις σε εικονικές live προπονήσεις μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Στις virtual προπονήσεις μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες και ασκήσεις με φίλους ή να γνωρίσεις εκεί μια νέα παρέα για να γυμνάζεστε μαζί.

#3 Netflix Party

Συγχρονιστείτε με την παρέα σου και δείτε ταινίες και σειρές όλοι μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου. Το  Netflix Party είναι η νέα δυνατότητα του Netflix που σε συνεργασία με το Google Chrome, μπορείς να δεις ένα επεισόδιο της σειράς που παρακολουθείς μαζί με κάποιον άλλον και να σχολιάζεται πάνω σε αυτό. Προσοχή με το pause όμως, γιατί κάθε φορά που το πατάς εσύ, για να ξανά γεμίσεις με ποπ κορν το μπολ, η προβολή σταματάει για όλους!

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top