Mείνε σπίτι και φτιάξε μόνη σου το πιο όμορφο εικονικό δείπνο

Μία αξέχαστη βραδιά σε περιμένει

εικονικό δείπνο

Στην εποχή του κορωνοϊού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε  με τίποτα είναι να παραμείνουμε ενωμένοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμα και αν αυτά βρίσκονται μακριά μας. Η καραντίνα στο σπίτι, μας έχει κάνει να νοσταλγήσουμε τις απλές καθημερινές συνήθειες που είχαμε με αυτά, όπως ένας χαλαρός καφές, το shopping με την κολλητή ή το κυριακάτικο brunch με όλη την παρέα μαζεμένη.

Από την άλλη, οι ατελείωτες ώρες στο σπίτι, ξυπνούν την δημιουργικότητα μας και με λίγη καλή διάθεση αισθανόμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να περάσει μοναδικά αλλά και αξέχαστα η παραμονή στο σπίτι, μαζί φυσικά με τους φίλους μας αλλά από απόσταση. Για το λόγο αυτό, ετοίμασε το πιο όμορφο ψηφιακό δείπνο και απόλαυσε το με τους αγαπημένους σου.

Πάσχα σε καραντίνα: Πέντε δώρα που μπορείς να στείλεις στους φίλους σου

Βήμα 1ο: Shopping alert. Για να φτιάξεις ένα δείπνο χρειάζεσαι υλικά, όπως είναι φυσικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσεις όλο το σούπερ  μάρκετ για να είναι τέλειο το δείπνο. Η ουσία κρύβεται στην δημιουργικότητα που λέγαμε παραπάνω. Αγόρασε ένα-δυο υλικά για να συμπληρώσεις σε αυτά που έχεις ή μπορεί να μην χρειάζεται να ψωνίσεις τίποτα, απλά να πειραματιστείς με ότι έχεις στο ντουλάπι σου.

Βήμα 2ο: Η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Το ότι θα είσαι μόνη στο δωμάτιο που θα ετοιμάσεις το δείπνο δεν σημαίνει τίποτα. Άναψε κεριά, αγόρασε λουλούδια, συμμάζεψε τον χώρο, στρώσε ένα όμορφο τραπέζι. Ναι με τα καλά σερβίτσια!

Βήμα 3ο: Εμπρός καλή μου φαντασία: Μπες στην κουζίνα και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να δημιουργήσει ότι ονειρεύεται. Κάνε πειράματά με υλικά που νόμιζες ότι δεν ταιριάζουν ενώ άνοιξε ένα μπουκάλι με κρασί να σου κρατάει συντροφιά στο μαγείρεμα.

O σύντροφός σου ροχαλίζει; Έξυπνα tips για να κοιμηθείς σαν πουλάκι

Βήμα 4ο: Σημασία έχει η προετοιμασία. Μπορείς να συμφωνήσεις με τους φίλους να ξεκινήσετε το δείπνο από την προετοιμασία του. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί video call ενώ μαγειρεύετε, ανταλλάσσοντας ιδέες, πειράγματα, συνταγές. Και αν το φαγητό σας πάρει λίγο από κάτω ή δεν δείχνει όμορφο μην στεναχωρηθείτε κιόλας. Το βασικότερο είναι να απολαύσετε την διαδικασία με την ψυχή σας.

Βήμα 5ο: Το φαγητό είναι έτοιμο, εσύ; Ντύσου, στολίσου, κάνε και ένα ελαφρύ make up ανάλογο με την περίσταση, φόρεσε εννοείται παπούτσια και είσαι έτοιμη. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό, αρκεί να ταιριάζει με τους καλεσμένους σου.

Βήμα 6ο: Καθίστε στο τραπέζι. Βρες την κατάλληλη γωνία που θα τοποθετήσεις το κινητό ή το laptop, φροντίζοντας για τον καλύτερο φωτισμό ώστε να φαίνεσαι καθαρά και φωτεινή χωρίς ανεπιθύμητες σκιές και παρεμβολές.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top