Tι πραγματικά θέλει ένας άντρας;

Θα σου φύγει κάθε απορία

ελκυστικές γυναίκες

Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι ελκυστικές απέναντι στο αντίθετο φύλο.

Φοβού τη δυναμική γυναίκα… ή μήπως όχι;

Παρακάτω δες τα πράγματα από την οπτική των αντρών για να σου λυθούν οι απορίες!

1) Να ξέρει τι θέλεις

Η αλήθεια είναι, ότι, συνήθως έχουμε ένα πολύπλοκο τρόπο για να εξηγήσουμε σε έναν άντρα τι θέλουμε. Από την άλλη οι άντρες, που δεν φημίζονται για τον σύνθετο τρόπο σκέψης τους, τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλουμε ακριβώς. Έτσι τα πράγματα γρήγορα περιπλέκονται και έρχονται οι παρεξηγήσεις!  Μπορεί κάποια πράγματα να τα θεωρείς δεδομένα, όμως να θυμάσαι, δεν συμβαίνει το ίδιο και μέσα στο μυαλό ενός άντρα. Εσύ δηλαδή μπορεί να ξέρεις τι θες, αλλά για εκείνον ίσως δεν γίνεται αντιληπτό, με αποτέλεσμα να πιστεύει πως εσύ δεν ξέρεις τι θες. Αν ρωτήσεις τυχαία έναν άντρα τι θέλει πραγματικά από μια γυναίκα, είναι από τα πρώτα που θα σου αναφέρει «να ξέρει τι θέλει»!

2) Να διατηρείς τη θηλυκότητά σου

Η αλήθεια είναι, ότι, υπάρχουν φορές που την αφήνουμε στην άκρη ή επιλέγουμε να την κρύψουμε καλά. Στην πραγματικότητα, κάποιες από εμάς αγνοούμε ή ξεχνάμε πως είναι ένα πολύ καλό «όπλο». Οι άντρες, αν κάτι μπορούν να λατρέψουν σε μια γυναίκα και να τραβήξει την απόλυτη προσοχή τους, είναι η θηλυκότητα. Μια γυναίκα μπορεί να γίνει ακαταμάχητη με την θηλυκότητά της. Θα τους δεις να παραπονιούνται ότι οι γυναίκες προβάλλοντας τον δυναμισμό τους ξεχνούν την θηλυκότητά τους και σε αυτό δεν έχουν απόλυτα άδικο. Φυσικά, το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αρκεί μια γυναίκα να μάθει να το ξεχωρίζει. Να μην ξεχνάς λοιπόν, πως έτσι κι αλλιώς η θηλυκότητά σου μπορεί να συνδεθεί άψογα με την δυναμική πλευρά του εαυτού σου και να κάνει θαύματα.

3) Να προσέχεις τον εαυτό σου

Αυτό το κάνουμε έτσι κι αλλιώς για εμάς. Πόσες φορές δεν έπιασες τον εαυτό σου να αισθάνεται όμορφα όταν πρόσεξες λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να γεμίζεις αυτοπεποίθηση; Η αλήθεια είναι, ότι μια αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση βοηθάει πολλές φορές το μέσα μας. Τι λένε οι άντρες; Θεωρούν πως όταν γνωρίσουν μια γυναίκα είναι περιποιημένη και στην συνέχεια αφού τον συνηθίσει, παραμελεί λίγο τον εαυτό της. Ορισμένες φορές, όντως συμβαίνει αυτό! Ο άντρας, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει να βλέπει σε σένα, την γυναίκα που γνώρισε και του τράβηξε την προσοχή. Θέλει δηλαδή, να προσέχεις τον εαυτό σου και αυτός με τη σειρά του να έχει μάτια μόνο για σένα! 

Μείωσε το άγχος με απλές καθημερινές ασχολίες

4) Να μην του δημιουργείς ανασφάλεια

Το ήξερες ότι οι άντρες έχουν περισσότερη ανασφάλεια από εμάς; Πόσες φορές δεν τον έχεις ρωτήσει κάτι και νομίζεις ότι αδιαφορεί ή ότι δεν δίνει όση σημασία θα ήθελες ή ακόμη δεν σε παρατηρεί; Η αλήθεια είναι, πως συχνά ένας άντρας κρύβει καλά αυτά που νιώθει ή και τις αντιδράσεις που θα ήθελε πραγματικά να έχει. Έτσι θεωρεί πως είναι ασφαλής. Αν γίνει αντιληπτή η ανασφάλειά του, τότε αισθάνεται αδύναμος.

Από την άλλη, μια γυναίκα, κάποιες φορές θέλει να τον προκαλέσει για να σιγουρευτεί για τα συναισθήματά του, και αυτό ίσως του δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια. Το νόμισμα λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση έχει δυο όψεις. Από τη μια θέλεις να τον κρατήσεις σε εγρήγορση και από την άλλη η ανασφάλεια που νιώθει ίσως φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό δίπλα σε μια γυναίκα που του δημιουργεί ανασφάλεια, οπότε φρόντισε να μην χάνεις το μέτρο.

Τips για να τον/την κάνεις να σε εμπιστευτεί

5) Να τον θαυμάζεις

Ο θαυμασμός που του δείχνεις είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας. Τον άνθρωπο που αγαπάς σίγουρα τον θαυμάζεις, αλλά ένας άντρας θέλει να του το δείχνεις και γιατί όχι να του το λες κιόλας! Είναι σημαντικό γι’ αυτόν και δένεται περισσότερο μαζί σου. Αν αντιληφθεί πως θαυμάζεις κάποιον άλλον άντρα για οποιοδήποτε λόγο, τότε απογοητεύεται. Ένας άντρας, λοιπόν, θέλει να νιώθει και να βλέπει τον θαυμασμό σου γι’ αυτόν στα μάτια σου. 

6) Να μην τον εκθέτεις

Είναι σημαντική η γνώμη των φίλων τους, και η ιδανική γυναίκα γι' αυτούς, γίνεται αμέσως αγαπητή στον κύκλο τους. Ένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα να τον «εκθέτει» στο περιβάλλον του ή να προσπαθεί να τον απομακρύνει από τους ανθρώπους που ο ίδιος έχει επιλέξει να έχει στη ζωή του. Πολλές φορές αυτό είναι το άγχος του όταν πρόκειται να συστήσει την καινούρια κοπέλα του στους φίλους τους. 


 
7) Να τον «νταντεύεις»

Δεν υπάρχει άντρας που δεν απολαμβάνει το «ντάντεμα» από μια γυναίκα! Κάθε άντρας θέλει μια γυναίκα που να τον περιποιείται με τρυφερότητα. Ορισμένες φορές, μάλιστα, θα παρατηρήσεις ότι οι αντιδράσεις του μοιάζουν παιδικές. Όλο αυτό, όμως, είναι κάτι που έχει ανάγκη από μία γυναίκα και λατρεύει να το ζει. Η λίγη παραπάνω προσοχή που του δείχνεις και η τρυφερότητα είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα.

 

8) Να είσαι δυναμική

 

Η πλειοψηφία των αντρών θέλουν η γυναίκα τους να είναι η δυναμική, την θαυμάζουν, την καμαρώνουν κι ας μην το εκφράζουν κάποιες φορές ανοιχτά. Αισθάνονται περήφανοι και η ανεξαρτησία της τους κάνει να μην την θεωρούν δεδομένη. Οπότε κρατάει αυτό σε εγρήγορση έναν άντρα κι αυτό τον τραβάει όλο και περισσότερο. Μην ξεχνάς ότι, οι περισσότερες σχέσεις υποφέρουν από ρουτίνα και βαρεμάρα. Όταν ο άντρας στην άκρη του μυαλού του δεν είναι πολύ σίγουρος ή σε θεωρεί ικανή να απομακρυνθείς αν το θεωρήσεις απαραίτητο, τότε κρατάει μια άλλη στάση απέναντί σου.

9) Να τον στηρίζεις

Εσένα μπορεί να μην σου το παραδεχθεί, θα το κάνει όμως στους φίλους του. Μπορεί να λέμε οι γυναίκες πως θέλουμε να νιώθουμε προστασία και ασφάλεια από έναν άντρα αλλά και οι άντρες χρειάζονται στήριγμα υπό μια άλλη έννοια. Αυτό που θέλει ένας άντρας είναι η σύντροφός του να τον στηρίζει όταν πέφτει ψυχολογικά, όταν χάνει την ψυχραιμία του και μπλέκεται στην καθημερινότητα και γενικότερα όταν έχει ανάγκη από ένα πιο καθαρό μυαλό. Δηλαδή, ένας άντρας χρειάζεται τη στήριξή σου και την κατανόησή σου. Αρκετές φορές θέλει και τις συμβουλές σου ακόμα και την τρυφερότητα που θα του δείξεις για να χαλαρώσει.

10) Να διατηρείς το μυστήριο

Αν υπάρχει κάτι που τους τρελαίνει, είναι το μυστήριο! Και θέλουν πολύ να το βρούνε σε μια γυναίκα.  Όχι όμως αυτό που υπάρχει στην αρχή της γνωριμίας, αλλά αυτό που στην πορεία καλά κρατεί. Οι άντρες πάντα θα θέλουν να εξερευνήσουν και να κυνηγήσουν.  Δεν σημαίνει βέβαια, ότι θα ψάχνουν μονίμως καινούργιες εμπειρίες με άλλες γυναίκες. Μόλις βρούνε το μυστήριο σε μια γυναίκα μένουν πιστοί εκεί. Η σκέψη του άντρα είναι απλή. Θέλει μυστήριο! Αν, λοιπόν, καταφέρεις με τον καιρό να διατηρήσεις αυτό το μυστήριο τότε θα έχεις στοχεύσει ακριβώς σε αυτό που έχει ανάγκη και θα είναι εκεί για σένα προσπαθώντας συνεχώς να σε ανακαλύψει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση.
Δεν είναι απαραίτητο όλες να συμφωνούμε με τα παραπάνω. Ίσως θεωρήσεις ότι είναι πολλά! Αν το καλοσκεφτείς όμως, θα δεις ότι οι γυναίκες, θέλουμε πολλά περισσότερα!

Επιμέλεια: MylifeTeam

Πηγή: mylife.com.cy 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top