Τα social media «σκοτώνουν» τον έρωτα!

Τα οφέλη του να κρατούμε τον έρωτά μας μακριά από το διαδίκτυο

Ζευγάρι βγάζει φωτογραφία με κινητό

Είναι αναμφισβήτητα διασκεδαστικό να φωτογραφιζόμαστε, να αναρτούμε δημοσιεύσεις και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές της σχέσης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει ως χρονολόγιο της σχέσης και να ενημερώνει τους φίλους και συγγενείς, ώστε να γνωρίζουν πού βρισκόμαστε με το έτερον ήμισυ.

Kράτα στη ζωή σου λίγους και καλούς

Όμως, αν η ζωή ξεκινάει να περιστρέφεται γύρω από την έκθεση της σχέσης στο διαδίκτυο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και αυτό ισχύει αν για κάποιο λόγο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν δράμα στη ζωή μας ή πιάνουμε τον εαυτό μας να κοιτάει το κινητό συνέχεια, αντί να ζούμε τη στιγμή με τον σύντροφό μας.

Γενικότερα, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι εάν θέλουμε να κοινοποιήσουμε κάτι σχετικά με τη σχέση μας στα social media, η ανάρτησή μας θα βρίσκεται μόνιμα στο διαδίκτυο. Οπότε εάν αναρτήσουμε κάτι θετικό ή αρνητικό, μπορεί να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εντύπωση, η οποία θα έχει διάρκεια. 

Επιπλέον, προτού δημοσιεύσουμε κάτι, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τον λόγο που το κοινοποιούμε, προτού προχωρήσουμε στην πράξη. Προσπαθείστε να κοινοποιήσετε ευγενικά και με αυθεντικότητα κάποια λεπτομέρεια για τη σχέση σας, ώστε οι χρήστες του διαδικτύου να δουν και να αισθανθούν ποιοι είστε στην πραγματικότητα.

Από μωρά τα ελληνόπουλα στα social media

Κι ενώ μπορεί να είναι ελκυστικές οι αναρτήσεις με τον/τη σύντροφό μας, τα οφέλη του να κρατούμε τη σχέση μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αρκετά, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ποια είναι αυτά;

  • Βοηθά στο να ζούμε τη στιγμή
  • Αυξάνει την αίσθηση της αυθεντικότητας
  • Υπάρχει πολλή λιγότερη πίεση
  • Θα έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας
  • Θα έχουμε περισσότερη ιδιωτικότητα
  • Θα διασκεδάζουμε περισσότερο
  • Δε θα συγκρίνουμε τη σχέση μας με αυτή των άλλων

Πηγή: avant-garde

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top