Έρευνα: Παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κρεβατοκάμαρα... οι Έλληνες

Τι ανέφερε η Φωτεινή Ψυχίδου για το θέμα

Στα ύψη εξακολουθει να είναι η ερωτική λίμπιντο των Ελλήνων, γι αυτό ίσως να θεωρούμαστε ο πιο σεξουαλικά ενεργός λαός σε όλοκληρο τον πλανήτη, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα. 

Την ίδια ώρα που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε νοικοκυριού, οι Έλληνες όχι μόνο δε χάνουν την όρεξη τους για ερωτική επαφή, αλλά συνεχίζουν να έχουν ακόρεστες επιδόσεις ολοένα και περισσότερες σ' αυτόν το τομέα.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από  την παγκόσμια ιστοσελίδα Freelist ανέδειξε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, πρωταθλητές της κρεβατοκάμαρας με πολλές χώρες να ακολoυθούν.

Γάμοι σε Ελλάδα και Κύπρο: Οι γονείς πληρώνουν κατά 43% τη... «νύφη»

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» Φωτεινή Ψυχίδου πήρε το μικρόφωνο, βγήκε στους δρόμους και ρώτησε τους περαστικούς ποιες άλλες χώρες βρίσκονται στο top 3.

Πολλοί από τους περαστικούς εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από την είδηση για το γεγονός ότι οι Έλληνες είμαστε ο πιο σεξουαλικός ενεργά λαός σε όλοκληρο τον πλανήτη, ενώ άλλοι τόνισαν πως είναι το πάθος από τους αρχαίους Έλληνες που κυλάει στο dna μας. Άλλοι είπαν πως είμαστε ωραίος λαός, ενώ στην ερώτηση για το ποιες χώρες βρίσκονται στην πρώτη τριάδα η Φωτεινή Ψυχίδου αποκάλυψε η Ιταλία και η Αίγυπτος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top