Tρεις λόγοι που οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους

Δέχονται στενό μαρκάρισμα

ζευγάρι

Άλλο να παίζεις μπάσκετ κι άλλο να “παίζει” σχέση. Η ζήλια, η ανασφάλεια, η κτητικότητα και το αίτημα να τα κάνετε όλα μαζί, από την βραδινή έξοδο, μέχρι το γυμναστήριο, έχει πλάκα και ενδιαφέρον, αν το θέλουν και οι δύο. Αν το θέλει μόνο ο ένας και ο άλλος πιέζει, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Όσο πιο χαλαρή είσαι, τόσο πιο κοντά σου θα έρχεται. Όσο πιέζεις τους άντρες, τόσο απομακρύνονται. Βέβαια το κοντέρ στις σχέσεις πρέπει να γράψει πολλά χιλιόμετρα, μέχρι να καταφέρεις, αυτό να γίνεται αυθόρμητα…

Τέσσερα πράγματα που ο σύντροφός σου χρειάζεται από σένα

Δεν είστε στην ίδια φάση

Αν εκείνος θέλει να προχωρήσει στη δουλειά του, να πάρει προαγωγή, να μετακομίσει στο Ντουμπάϊ για να το προσθέσει στο βιογραφικό του κι εσύ βλέπεις ότι τα πάτε καλά και ονειρεύεσαι νυφικά και κουδουνίστρες, αυτό ακόμη κι αν δεν το παραδεχτείτε ο ένας στον άλλο, θα φανεί γρήγορα και θα σας δημιουργήσει εντάσεις. Σιγά σιγά εκείνος θα σκέφtεται μήπως η σχέση σας αποτελεί εμπόδιο στην άνοδό του. Η μόνη λύση, είναι ελαφρώς να χαλαρώσεις και να μην του λες συνέχεια πόσο θα ήθελες να είχες μια τεράστια οικογένεια… Τον αγχώνεις χωρίς λόγο.

Tα 6 sos για την πρώτη βραδιά μαζί του!

Ο αγαπημένος σου βγαίνει και με άλλες κοπέλες

Yπάρχει κι αυτή η κατηγορία που ότι και να κάνεις, όσο καλά κι αν φέρεσαι, όσο κουκλάρα, σέξι, επιτυχημένη κι αν είσαι, εκείνος μέσα σε λίγο καιρό και ενώ είστε καλά, θα βγει και με άλλη… Αυτή την κατηγορία άντρα, καλό είναι να την καταλάβεις γρήγορα και μόλις το καταλάβεις, ν' αρχίσεις να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top