Τέσσερα πράγματα που ο σύντροφός σου χρειάζεται από σένα

Οι εποχές είναι δύσκολες, μην κάνεις τη ζωή του δυσκολότερη

ζευγάρι

Αυτό τον μήνα θα γίνεις love expert και θα είσαι μόνο στις καλές σου. Μπορεί να είναι ο μήνας των εκπτώσεων, αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις εκπτώσεις και στα συναισθήματα.

Απιστία: Τέσσερα βασικά γεγονότα που την πυροδοτούν

Εξάλλου είναι ωραίο να προσπαθείς κάθε μέρα για το καλύτερο στη σχέση, γιατί η αγάπη, η τρυφερότητα και η καλή διάθεση, γυρίζουν πάλι σ' εσένα…

Πώς θα καταλάβεις πως έχει κακές επιδόσεις πριν ακόμη κάνετε έρωτα

Στις δύσκολες ημέρες και χρονιές που διανύουμε, ένας άντρας έχει ανάγκη κάθε μέρα από:

Φιλιά, χάδια και τρυφερότητα

Όχι απαραίτητα και από σεξ. Ευτυχώς… Όμως το φιλί και την αγάπη σου την έχει ανάγκη, ακόμη κι αν δεν τα ζητάει.

Μια καλή κουβέντα

Είναι ωραίο να παίρνεις κάθε μέρα επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου. Ξεκίνα να το κάνεις χωρίς να τσιγκουνεύεσαι τις εκφράσεις και τα συναισθήματα. Πες του πόσο καλός και άξιος είναι, τι ωραίο πουκάμισο φοράει, τι ωραία πράγματα έφερε από το σουπερμάρκετ. Επαίνεσέ τον με την καρδιά σου και θα δεις πόση χαρά θα του δώσεις…

Phubbing: Τι είναι και πώς μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου;

Χαλάρωση και ολίγη πλάκα

Η ζωή των ανθρώπων σήμερα είναι πιο πιεσμένη από ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά στην χώρα μας όλοι τρέχουν σαν τρελοί και δεν προλαβαίνουν. Αν η παρουσία σου και η επαφή σας του χαρίζει την ηρεμία και την αποφόρτιση που χρειάζεται, αυτό είναι ένα τέλειο δώρο που κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη.

Σωστή διατροφή

Οι άντρες προσέχουν πολύ λιγότερο την διατροφή  και την υγεία τους από εμάς και μπορούν να τραφούν επί μέρες με τα απόλυτα σκουπίδια. Αν νοιάζεσαι γι᾽ αυτόν, ακόμη κι αν δεν μαγειρεύεις, φρόντισε το διαιτολόγιό του και εξήγησέ του ότι πρέπει να κόψει τα πολλά γλυκά, τους πολλούς καφέδες και τα χάμπουργκερ. Ξεκινήστε μαζί να περπατάτε έστω μισή ώρα την ημέρα και να τρώτε κάθε βράδυ σαλάτες. Θα του σώσεις την ζωή. Και είναι και ότι καλύτερο και για σένα!

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top