Πώς να τον κάνεις να θέλει να κάνετε έρωτα

Σκέψου τι μπορεί να τον απασχολεί

κάντον να θέλει να κάνετε έρωτα

Πέρασαν τα Χριστούγεννα, ήρθε η Πρωτοχρονιά, κοντεύει να τελειώσει και η άδεια σου και ο σύντροφός σου δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί σου. Χίλια δυό σου περνούν από το μυαλό: ότι δεν σε θέλει πια, ότι θέλει κάποια άλλη, μήπως είναι κουρασμένος, μήπως δεν είσαι και τόσο σέξι, μήπως πρέπει να χωρίσεις. Για να μην νοιώθεις και τόσο άσχημα, τελευταίες έρευνες αποκαλύπτουν, ότι το ποσοστό των αντρών από 40 ετών και πάνω που δεν θέλουν να κάνουν σχεδόν καθόλου σεξ, έχει ανέβει μέσα σε μια δεκαετία στο 40%. 

Εκεί λοιπόν που όλοι κατηγορούσαν τις γυναίκες ότι αποφεύγουν το σεξ με την δικαιολογία του πονοκεφάλου, οι άντρες παίρνουν τα πρωτεία στην αποχή. Ειδικά στην Αμερική, οι ειδικοί μιλούν για ένα τεράστιο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού που δεν έχει καμία όρεξη για επαφή και μπορεί να αγγίζει και το 25% … Και όλοι αυτοί, δεν είναι άντρες που έχουν κάποιο οργανικό πρόβλημα, γιατί πολλοί είναι και πιο νέοι από 40.

Απλά δεν έχουν καμία όρεξη.

Πώς να τον φέρεις πίσω στο κρεβάτι

Δεν απλό, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.  Οι sex therapists λένε ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να τον αποπλανήσεις κάνοντας σέξι τρικ όπως να σερβίρεις το δείπνο φορώντας μόνο το άρωμά σου, ή να βάλεις τα πιο σέξι εσώρουχα σου και να τον περιμένεις να γυρίσει από την δουλειά.

Ο πρώην σου έκανε δεσμό με την κολλητή σου; Πώς να το διαχειριστείς

Ναι, αλλά τι να κάνεις;

- Το αντρικό μόριο, όσο ο ιδιοκτήτης του μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτο. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι διαφορετικά, πρέπει να του δείξεις ότι θεωρείς φυσιολογικό, το να μην λειτουργεί ορισμένες φορές. Κράτα μια στάση “εντάξει δεν έγινε και τίποτε…”
- Προσπάθησε να θυμηθείς τι τον ερεθίζει πιο πολύ: μπορεί να είναι μια σέξι ταινία, ένα μασάζ, ή κάτι άλλο (εσύ ξέρεις). Είναι το κρυφό σου όπλο και πρέπει να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να ντρέπεσαι ή να βαριέσαι.
- Αντί να του πεις “πολύ θα ήθελα να κάνουμε σεξ”, ή “μακάρι να ήσουν πιο ερωτικός μαζί μου” προτίμησε να του πεις “μου αρέσει πάρα πολύ όταν με φιλάς στον λαιμό”. Να δεις ότι έτσι μπορεί να ξεκινήσει να ασχολείται με τον λαιμό σου και το ένα, να φέρει το άλλο. Aλλιώς τον ξενερώνεις ακόμη περισσότερο.

- Μήπως κάτι τον απασχολεί: στη δουλειά, στα οικονομικά, στην οικογένεια, στην ζωή του. Όταν ο στρεσογόνος παράγοντας ατονίσει, είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει και η ιδέα του σεξ στη ζωή του.
- Δείτε έναν ειδικό: ορισμένα πράγματα είναι αδύνατον να τα λύσουμε μόνοι μας. Όταν κάπου υποφέρουμε και δεν λειτουργούμε κανονικά, είναι προτιμότερο να απευθυνόμαστε σε έναν ειδικό. Μερικές φορές η λύση είναι ένα λιπαντικό, ή ένα φυτικό βοήθημα και είναι πάρα πολύ απλή!
- Βοήθησέ τον να απαλλαγεί από το στρες, αντί να του το αυξάνεις: όσο πιο χαλαρός, ήρεμος και ευχαριστημένος είναι στη ζωή του ένας άντρας, τόσο καλύτερο και συχνότερο είναι το σεξ. Είναι σίγουρο ότι από ένστικτο και μόνο, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να τον χαλαρώσεις και να τον κάνεις να αισθανθεί καλά.

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top