Ο πρώην σου έκανε δεσμό με την κολλητή σου; Πώς να το διαχειριστείς

Ξέγραψέ τους και τους δύο και κοίτα μπροστά

όταν ο πρώην σου τα φτιάχνει με την κολλητή σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο θέλουμε να τον συστήσουμε αμέσως στην κολλητή μας για να μας πει και εκείνη τη γνώμη της μιας και την εμπιστευόμαστε πολύ.

Τι γίνεται όμως όταν ο πρώην σου συνάπτει σχέσεις με την καλύτερή σου φίλη και ξαφνικά νιώθεις πως σε πρόδωσαν τα δυο αγαπημένα σου πρόσωπα;

Ζάρια: Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για τους δυο σας!

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Αν ο πρώην σου κατηγορούσε συνέχεια την κολλητή σου ή και το αντίστροφο ή απλά κατηγορούσαν κρυφά ο ένας στον άλλον εσένα τότε κάτι σίγουρα δεν πήγαινε καλά.

Αν τα είχαν όσα ήσασταν μαζί ή αν τα φτιάξανε με το που χωρίσατε δείχνει ότι ποτέ δε σε σεβάστηκαν και δε νοιάστηκαν ποτέ για εσένα και για το πως θα νιώσεις εσύ όταν το ανακαλύψεις.

Και καλά ο πρώην σου λες από μέσα σου εντάξει δεν πειράζει θα βρω άλλον, όμως εκείνο που πονάει είναι η προδοσία της καλύτερής σου φίλης που έχετε μοιραστεί και έχετε περάσει πολλά μαζί.

10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να πεις σε μια σχέση

Αν φίλη σου είχε βάλει τον πρώην σου στο μάτι από την αρχή τότε ήταν φίλη -φίδι,μα ακόμα και αν τον θέλησε στη πορεία ήταν λάθος της που δε στο είπε και σύναψε μαζί του σχέσεις μετά τον χωρισμό σας.

Αλλά και πάλι είμαι της άποψης πως δεν πρέπει ποτέ να μπλέκουμε με τον πρώην της φίλης μας ή με τον κολλητό του πρώην μας, διότι είναι καθαρά αντιδεολογικό.

Προσωπικά ένας λόγος που ποτέ δεν είχα κολλητές, αλλά κολλητούς είναι διότι δεν άντεχα τις γυναικείες ζήλιες ή δεν μπορούσα αυτό το μαλλιοτράβηγμα και ποια θα φάει τον γκόμενο της άλλης, αλλά ούτε ήθελα να είχα και φίλες διότι δεν ήθελα να ξέρουν την σχέση μου.

Αν λοιπόν ο πρώην σου πάει με την κολλητή σου φίλη τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους κλείσεις την πόρτα και  να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω σου ,διότι μετά από αυτό δε μπορείς να συγχωρέσεις ούτε τον έναν, ούτε όμως και τον άλλον.

Και όσο και αν σε πληγώνει που έχασες την καλύτερή σου φίλη σκέψου αν άξιζε η φιλία σας ή αν απλά σε χρησιμοποιούσε, διότι κάποια πράγματα τα προσπερνάμε και όταν γίνει το κακό τότε μόνο λέμε : “θυμάμαι και τότε που μου έλεγε αυτό και εγώ έλεγα μωρέ φίλη μου είναι δεν εννοούσε κάτι άλλο”.

Για αυτό προσοχή στο ποιον εμπιστεύεστε και στο ποιον γνωρίζετε τη σχέση σας!!!

Tης relationship blogger, Tίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex’Ghost by Tina Michaelidou
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top