Έχεις σχέση από απόσταση; Πέντε ιδέες που θα τον συγκινήσουν

Τρυφερές κινήσεις που σίγουρα θα εκτιμήσει

σχέση από απόσταση

Όταν βρίσκεσαι σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα, ακόμη και σε άλλη ήπειρο με τον αγαπημένο σου, η ημέρα των γενεθλίων κάνει την απόσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Οι λόγοι που ενώ έχεις το «πακέτο» είσαι μόνη

Το all you σου προτείνει τις πιο τρυφερές ιδέες για δώρα που θα μειώσουν την απόσταση και θα τον κάνουν να λιώσει από αγάπη…

Γράψ᾽ του ένα γράμμα

 Όχι στο κομπιούτερ, αλλά χειρόγραφο. Είναι παλιακό, είναι χειροποίητο, είναι σπάνιο, γι᾽ αυτό και θα είναι μια απίστευτη έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων του, να λάβει από εσένα μια τόσο ιδιαίτερη επιστολή, που θα του εκφράζεις τα συναισθήματά σου και θα του γράφεις πώς νιώθεις.

Στείλ᾽του ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες σας

Τύπωσε φωτογραφίες από τις διακοπές, από κάποιες γιορτές ή από ταξίδια σας και βάλ᾽ τα με την σειρά σε ένα άλμπουμ. Θα χαρεί πάρα πολύ μ᾽ αυτή την έκπληξη!

Ταχυδρόμησέ του ένα αγαπημένο σου αντικείμενο

Ένα μπλουζάκι που θα έχει το άρωμά σου, μια μπαντάνα, ένα καλοκαιρινό σου βραχιόλι ή ένα φυλακτό. Θα του αρέσει πάρα πολύ να σε έχει μ´ αυτόν τον τρόπο κοντά του.

Στείλτου τα εισιτήρια για να έρθει να σε βρει

Ε, μετά από αυτό το δώρο, αποκλείεται να μην περάσετε καλά!

Κάνε την έκπληξη και πήγαινε εσύ να τον βρεις

Μπορεί να μην έχεις χρήματα, μπορεί να μην έχεις χρόνο, μπορεί, μπορεί… Ένα όμως σου λέμε. Αυτήν την στιγμή που θα του χτυπήσεις το κουδούνι χωρίς να σε περιμένει και θα δεις την έκπληξη και την χαρά στο πρόσωπό του, θα την θυμάσαι σε όλη σου την ζωή!

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top