One night stand... και μετά;

..διότι το «μετά» μετράει!

One Night Stand

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από σχετικά πρόσφατη έρευνα, ο μισός πληθυσμός της γης ( ημών των Ελληνίδων και Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων) έχει περάσει μια βραδιά μ' έναν άγνωστο! Τα στοιχεία είναι ενδιαφέροντα και (εννοείται) μας αφορούν.

Συγκεκριμένα, η έρευνα  εστιάζει στο "μετά" του σεξ με έναν άγνωστο ή της ευκαιρίας για σεξ με έναν άγνωστο. Όπως προκύπτει, λίγες μόνο γυναίκες μετάνιωσαν που είπαν όχι σε μια τέτοια πρόταση, ενώ οι άντρες που αρνήθηκαν, τελικά φαίνεται να το μετάνιωσαν.

Όσον αφορά τα συναισθήματα, όταν τελικά κάποιος δεχτεί την πρόταση, αυτά ποικίλλουν. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να μετανιώσουν, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι συχνότερα χαρούμενοι με τέτοιου είδους εξέλιξη μιας βραδιάς.

Σύμφωνα με την έρευνα, τo 35% των γυναικών, μετάνιωσε που έκαναν σεξ με κάποιον που μόλις είχαν γνωρίσει, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 20%. Μόλις το 30% των γυναικών ήταν χαρούμενο για την πιο πρόσφατη σχετική εμπειρία, συγκριτικά με το 50% των αντρών, αντίστοιχα. 

Σε ό,τι αφορά την τελευταία φορά που αρνήθηκαν το one-night stand, το 80% των γυναικών παραδέχτηκε ότι ήταν χαρούμενο για την απόφαση του, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 43%. Μόνο 4% των γυναικών, μετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία, ενώ το ποσοστό τον αντρών αντίστοιχα, ήταν 30%.

Αυτά και καλό μας καλοκαίρι!

Tης Νανάς Χατζή

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top