Οι άντρες εξομολογούνται: Τρία πράγματα που μισούν στην εμφάνισή σου

Τα φανταζόσουν;

άντρας

Όλες πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τι αρέσει και τι όχι στους άντρες. Πλανάσαι πλάνην οικτρά, φίλη μου! Τους ρωτήσαμε τι δε θέλουν να βλέπουν πάνω μας, τι τους εκνευρίζει και ιδού τι μας απάντησαν. Ειλικρινείς πέρα για πέρα.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

Δε με νοιάζει αν είναι της μόδας ούτε αν «τις φοράνε όλες». Σε κάνει να μοιάζεις με πλαστική κούκλα, είναι αηδιαστικές! Κάποτε είχα την κακή εμπειρία να δω μία από αυτές να ξεκολλάνε και να πέφτουν στο ποτό μίας τύπισσας που έπινε ποτό δίπλα μου. Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτή η εικόνα! Άστα τα ματάκια σου ήσυχα ματάκια μου. 

Φρόνιμα με το make up!

Άλλο κάνεις το κάτι παραπάνω για να δείχνεις όμορφη και άλλο μεταμορφώνεσαι σε άλλη! Άλλο κάνεις το μαγουλάκι λίγο πιο ρόδινο απ’ ότι είναι και άλλο να βάζεις πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα. Άλλο βάφομαι, άλλο βγαίνω έξω και στην πρώτη ζέστη καταλήγω πίνακας του Νταλί. Φρόνιμα με το βάψιμο γιατί μετά αναρωτιέσαι γιατί εξαφανιζόμαστε. 

Φρόνιμα και με τα τατουάζ!

Καλά τα τατουάζ και ωραία πάνω σου. Όταν είναι διακριτικά όμως. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να ξεκινάς τα μανίκια και να γεμίζεις παντού, μάντεψε: ΔΕΝ είναι καλά!Το τατουάζ πρέπει να είναι πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους. Μη γεμίζεις, λοιπόν, κάθε ίντσα του δέρματός σου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top