Τέσσερα tips για να κάνεις το πιο καυτό Πρωτοχρονιάτικο σεξ

Και Καλή Χρονιά!

ζευγάρι

Παρασκευή 28/12 σήμερα, λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Σίγουρα είναι απ’ τις ιδανικότερες στιγμές για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. 

Συγκεντρώσαμε μερικά tips που θα ανεβάσουν… τον υδράργυρο για εσάς τους δύο.

  1. Concept Τζάκι: To τζάκι σας, σε περίπτωση που υπάρχει, θα πρέπει να παίξει πολύ βασικό ρόλο στη συνεύρεση αυτή. Ξέρεις τώρα ποιο είναι το κοκτέιλ της επιτυχίας: Φλοκάτη ακριβώς μπροστά και δύο ποτήρια κρασί.
  2. Santa-εσώρουχα: Είναι Χριστούγεννα και προφανώς και τα εσώρουχά σου σήμερα δε θα πρέπει να είναι συμβατικά και ίδια με τις άλλες φορές. Με λίγα λόγια, ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλεις εκείνο το κόκκινο δαντελωτό σύνολο με τις φουντίτσες και να το παίξεις σέξι Αγιο Βασιλίτσα -ναι είναι μπανάλ, αλλά στους άντρες αρέσουν αυτά. Must-have αξεσουάρ οι ζαρτιέρες και ίσως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Γενικά ζήσε όλο το όνειρο της ημέρας. 
  3. Μουσική Υπόκρουση: Προφανώς και θα βάλεις να παίζει κάτι πιο ατμοσφαιρικό και ήρεμο -κάτι σε Frank Sinatra ίσως- μιας κι εφόσον το σεξ σας σήμερα είναι εορταστικό, θα πρέπει και η μουσική να είναι ανάλογη. 
  4. Gifts: Και φυσικά οφείλεις να δώσεις ένα δώρο στον καλό σου. Για παράδειγμα: Μπορείς να πάρεις ένα γιορτινό sex toy -ναι φυσικά και υπάρχουν- και να το τυλίξεις σε ένα όμορφο κουτί. Θα ενθουσιαστεί σίγουρα. Αν πάλι δεν έχεις πάρει κάτι, μπορείς να του γράψεις σε ένα χαρτάκι κάτι που θέλεις να σου κάνει πολύ ή που θέλει εκείνος και… γιορτάστε το!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top