4 makeup tricks που «κόβουν» χρόνια!

Όταν το μακιγιάζ γίνεται σύμμαχος μας!

είδη μακιγιαζ

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι το μακιγιάζ μπορεί να προσθέσει αλλά και να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό μας. Σίγουρα αυτό που δεν θέλουμε μεγαλώνοντας είναι να στερούμε την φρεσκάδα και τη νιότη από την επιδερμίδα μας πέφτοντας σε κάποια λάθη που μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Tα φορέματα που δε θα σταματήσουμε να φοράμε το φθινόπωρο!

Γι' αυτό και οι makeup pros μάς δίνουν τις δικές τους επαγγελματικές συμβουλές ή και τρικ αν θες που οι ίδιοι ''επιστρατεύουν'' ώστε στο τέλος της μέρας το μακιγιάζ να γίνεται σύμμαχος και όχι εχθρός μας.

Όλες ξέρουμε ότι πρώτος και βασικός κανόνας για μια φρέσκια όψη είναι να μην παρασυρόμαστε σε υπερβολές έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα καλύψουμε τις ''ατέλειες'' μας. Oι τόνοι foundation, το κοσνίλες σε γερές δόσεις, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και το έντονο περίγραμμα στα χείλη μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν, αφού τονίζουν περισσότερο όσα θέλουμε να κρύψουμε.

Οι νέες τάσεις στο φθινοπωρινό μανικιούρ

Με τις πιο κάτω ''έξυπνες'' κινήσεις από τους makeup experts σίγουρα θα γλιτώσεις τα λάθη που θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει ''γερασμένο''.

1.  Ανάμειξε λίγο foundation με την κρέμα ημέρας σου και άπλωσε μια λεπτή στρώσει στο πρόσωπό σου ώστε να πετύχεις ένα φυσικό flawless αποτέλεσμα αποφεύγοντας το λεγόμενο ''caking''.

2.  Εφάρμοσε λίγο ρουζ ψηλά στα μάγουλα, τόσο ώστε να δώσεις μια φυσική ζωντάνια στην επιδερμίδα σου.

3. Όσο μεγαλώνουμε, τα χείλη “ξεφουσκώνουν”. Οι γήινες αποχρώσεις τα κάνουν να δείχνουν πιο πλούσια γι΄αυτό και προτίμησε κραγιόν στις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ.

Το τρικ για να ταιριάζει απόλυτα το ρουζ σου με το κραγιόν σου

4. Άνοιξε το βλέμμα σου με ένα λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο και στη συνέχει χρησιμοποίησε  ένα ένα μολύβι ματιών πάνω και κάτω από τα μάτια, ώστε να τα κάνεις να δείχνουν πιο μεγάλα και φωτεινά.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top