Η Hailey Bieber έκανε το μακιγιάζ που θα θες σίγουρα να αντιγράψεις

Θα το κάνεις σε όλες τις βραδινές σου εμφανίσεις!

Hailey Bieber

Κάθε look της Hailey Bieber είναι και μια «δήλωση» και η επόμενη τάση που θα γίνει viral...

Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες που έχουν λιπαρά μαλλιά

Το διάσημο κορίτσι της μόδας, έγινε και επισήμως ένα από τα αγαπημένα μας beauty girls, με το δικό της κανάλι στο YouTube και το δικό της brand ομορφιάς να βρίσκεται στα σκαριά.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Λονδίνο, η Hailey μας χάρισε για μία ακόμη φορά ένα makeup look που συγκέντρωνε τις μεγαλύτερες τάσεις με τη δική της πάντα πρωτοποριακή πινελιά. Η make-up artist Nikki Wolff βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικό μακιγιάζ της και η ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια σειρά από κοντινά δείχνοντάς μας όλες τις λεπτομέρειες.

Γνωρίστε την 70χρονη influencer με το απίστευτο στιλ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

«Η Hailey ήθελε κάτι διασκεδαστικό και όμορφο, ωστόσο ήθελε να αισθάνεται άνετα με αυτό και ήθελε να παίξουμε με τα χρώματα» είπε η Wolff στη Vogue. «Έτσι πρόσθεσα στα μάτια της ένα πράσινο μολύβι και στη συνέχεια χρησιμοποίησα μια ιριδίζουσα σκιά ματιών -στη μέση και τις εσωτερικές γωνίες- για να δημιουργήσω ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα».

Το μακιγιάζ ματιών της Hailey μας πείθει για φέτος να τολμήσουμε ένα διαφορετικό χρώμα από το συνηθισμένο μαύρο στο eyeliner μας, πιο ζεστά χρώματα για τον χειμώνα και πιο φωτεινές φωσφοριζέ αποχρώσεις για τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

Όσο για το υπόλοιπο look η Wolff επέλεξε ζεστές αποχρώσεις του ροδακινί στα ζυγωματικά σας, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα με έντονη μάσκαρα ενώ ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με μια nude-ροδακινί απόχρωση για τα χείλη. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top