Ψάχνεις κραγιόν; Η απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις!

Το χρώμα που προτιμούν αυτή την εποχή τα ''it'' girls

κραγιόν

Στο LACMA Art + Film Gala 2021 η Hailey Bieber και η Elle Fanning έκαναν beauty statement απογειώνοντας το μακιγιάζ τους με ένα κόκκινο μερλό κραγιόν.

Με τη βοήθεια της celebrity makeup artist, Mary Phillips, η Hailey Bieber επέλεξε να φορέσει μια σκούρα κόκκινη απόχρωση στα χείλη της και με ένα μολύβι ενίσχυσε το περίγραμμα τους ώστε να δείχνουν πιο σαρκώδη και γεμάτα. Με μία ιριδίζουσα ασημένια σχεδόν διάφανη σκιά στα μάτια έδωσε ένα μοντέρνο ύφος στο look της ταιριάζοντάς την με το λευκό τόνο του ρούχου της και δίνοντάς μας το απόλυτο #makeupinspo για τις βραδινές μας εξόδους.

Aπλοί τρόποι για να διατηρήσεις τα νύχια σου υγιή

Το μακιγιάζ της Elle Fanning ήταν πιο σκοτεινό στα χέρια της makeup artist Kate Synnott. Η ηθοποιός επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με μία σκούρα κόκκινη απόχρωση του κόκκινου κρασιού, φροντίζοντας να μην ξεφύγει από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της. Το vampy look της ολοκληρώθηκε με ένα cat eye μακιγιάζ που έκανε το βλέμμα της να δείχνει ακόμη πιο γατίσιο και ενίσχυσε το drama ύφος της Gucci δημιουργίας που φορούσε.

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top