Θέλεις να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου; 2 ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν

Θα αλλάξει τελείως η ψυχολογία σου

κρεβατοκάμαρα

To υπνοδωμάτιο σου είναι ο πιο προσωπικός σου χώρος. Εκεί μπορείς να ξεκουράζεσαι, να διαβάζεις, να χαζεύεις τηλεόραση, ακόμη και να δουλεύεις σε αυτή την εποχή που ζούμε.

Μια αλλαγή πάντα χρειάζεται, ακόμη και στο σπίτι, γι’ αυτό σου έχουμε δύο νέες ιδέες για το υπνοδωμάτιό σου.

Δέκα πράγματα από την ντουλάπα σου που πρέπει αμέσως να ξεφορτωθείς

Κομοδίνα σε σχήμα κύβου

Ανανέωσε το υπνοδωμάτιό σου αγοράζοντας ή φτιάχνοντας αν πιάνει το χέρι σου κομοδίνα σε σχήμα κύβου. Αυτού του είδους τα κομοδίνα προσδίδουν μια άλλη αισθητική στον χώρο και το δωμάτιό σου. Και το καλύτερο; Δεν πιάνουν πολύ χώρο, κάτι που τα κάνει ιδανικά για τις μικρές κρεβατοκάμαρες.

Ένα παγκάκι στο τέλος του κρεβατιού

Έχεις παρατηρήσει σε ταινίες που όλοι στο τέλος του κρεβατιού τους έχουν ένα έπιπλο σαν παγκάκι; Ένα τέτοιο θα μπορούσες να πάρεις κι εσύ, αν υπάρχει φυσικά ο απαιτούμενος χώρος μέσα στο υπνοδωμάτιο. Απλά σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσε να «φιλοξενήσει» αυτό το παγκάκι στο τέλος του κρεβατιού σου. Μπορεί να καθίσει κάποιος φίλος/η αν δεν σου αρέσει να κάθονται με τα ρούχα επάνω στο κρεβάτι σου, να αφήσεις τη ζακέτα σου για το πρωί που θα ξυπνήσεις και θα κρυώνεις, ακουμπάς την τσάντα σου ή τον δίσκο με το μεσημεριανό σου για να μη λερώσεις.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top