First Dates: «Εγώ δε θα ξαναέβγαινα μαζί του είναι η αλήθεια»

Δεν πήγε καλά το ραντεβού της Ραφαέλας και του Αποστόλη

H Ραφαέλα κι ο Αποστόλης είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν στο επεισόδιο του First Dates που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης.

First Dates: «Εγώ δε θα ξαναέβγαινα μαζί του είναι η αλήθεια»

Παρότι οι δυο παίκτες φάνηκε να έχουν μια ιδιαίτερη επικοινωνία, όταν ο 51χρονος από την Ανάβυσσο ρώτησε την 30χρονη από τη Ρόδο «τι θα άλλαζε στο ραντεβού αυτό, εάν είχε τη δυνατότητα;», εκείνη παραδέχθηκε πως θα άλλαζε παρτενέρ αν είχε αυτή τη δυνατότητα. 

First Dates: Αυτό δεν το περιμέναμε στο ραντεβού Ραφαέλας-Αποστόλη!

«Εγώ δε θα ξαναέβγαινα ραντεβού είναι η αλήθεια. Γιατί μπορεί να είσαι γοητευτικός, έξυπνος άντρας, ώριμος αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε έλξη» εκμυστηρεύτηκε, μεταξύ άλλων, η γοητευτική διαγωνιζόμενη στο First Dates.

First Dates: «Εγώ δε θα ξαναέβγαινα μαζί του είναι η αλήθεια»

«Η αλήθεια είναι ότι η έλξη σε εμάς δεν ήρθε. Μπορεί να πήγε στα διπλανά τραπέζια. Μπορεί για εμένα να παραείσαι ώριμος. Μπορεί μετά από τρία χρόνια, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν κι εξελλίσσονται, να κάτσω και να σκεφτώ πως θα ήθελα να είχα έναν Τόλη στη ζωή μου τελικά», υπογράμμισε η Ραφαέλα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top