Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η σειρά Σέρρες επιστρέφει, παρά την απώλεια του πρωταγωνιστή της, Πάνου Νάτση.
Ο ευαίσθητος κι αιχμηρός λόγος του Γιώργου Καπουτζίδη, γίνεται και πάλι εικόνα μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Σταμάτη Πατρώνη και τις ερμηνείες ενός δυνατού καστ, με τον Γιώργο Ζυγούρη να αναλαμβάνει τον ρόλο του «Οδυσσέα», που στην πρώτη σεζόν υποδύθηκε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.
Με εκρηκτικές δόσεις γέλιου κι ισχυρές διαπροσωπικές αναταράξεις, η ιστορία γράφει τα νέα της κεφάλαια. Αυτήν τη φορά όμως, όλοι αναζητούν τα φωτεινά χρώματα της αγάπης και της ζωής!
Γεωργόπουλος: «Όταν είδα τις "Σέρρες" νόμιζα ότι ο Πάνος Νάτσης ήταν εδώ»
Στον 2o κύκλο της σειράς, όλοι δηλώνουν έτοιμοι, στην τοποθεσία Σέρρες να αφεθούν στη χαρά, τη στοργή και την τρυφερότητα.
Οι παλιοί ήρωες που μας έκλεψαν την καρδιά, αλλά κι οι νέοι που θα μας κατακτήσουν, έρχονται αποφασισμένοι να ζήσουν. Θα αγαπήσουν, θα αγαπηθούν, θα παραδοθούν σε αγκαλιές, θα γκρεμίσουν τα στερεότυπα, θα βγάλουν όλες τις ταμπέλες από τη λέξη «σχέση» και θα ανακαλύψουν, τελικά, ότι… all you need is love!
Γιούλη Τσαγκαράκη: Το σχόλιο για τον αντικαταστάτη του Νάτση στις Σέρρες
Πριν από λίγες μέρες, η περίοδος προετοιμασίας της παραγωγής ολοκληρώθηκε κι η κάμερα άναψε για να καταγράψει τις πρώτες σκηνές.
Ο Οδυσσέας, ο Λευτέρης, η Χρύσα, η Σταματίνα, η Νάνσυ, και ο Θωμάς έχουν, ήδη, ξεκινήσει, να περπατούν τον δρόμο τους. Έναν δρόμο που θα τους οδηγήσει σε νέες «περιπέτειες», αλλά και συναντήσεις.
Συνταξιδιώτες τους, αυτή τη φορά, ο Άγγελος, ο Απόστολος, ο Στάθης και η Αρετή. Και βέβαια πανταχού παρούσα, με τον γνωστό γλυκόπικρο τρόπο, και η Ευτυχία.
Διονυσία Γεωργιάδου: «Δε θέλω να δω τη συνέχεια της σειράς, Σέρρες»
Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά.