Masterchef τελικός: Οι κριτές κάνουν τον απολογισμό τους πριν το φινάλε!

Σε μεγάλα κέφια Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Δείτε τη συνέντευξη των τριών κριτών στο Breakfast@Star λίγο πριν τον τελικό του Masterchef 2024

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Masterchef 2024, απόψε στις 21:00, οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τον απολογισμό τους για τον φετινό διαγωνισμό, μιλώντας στο Breakfast@Star.

MasterChef τελικός: H συγκίνηση Κουτσόπουλου για τον θρύλο της γαστρονομίας

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά, περάσαμε φανταστικά! Είχαμε πολύ ωραίες δοκιμασίες και εξαιρετικούς παίκτες σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει με χιούμορ: «…και πολύ ωραίους συμπαρουσιαστές».
«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο»,
πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Masterchef: Τι έχουν κρατήσει οι κριτές από τη φετινή σεζόν;

«Στη 10άδα τη φετινή και μετά, πραγματικά αρχίσαμε να βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά πιάτα τελικού», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει:

«Έχω την αίσθηση ότι αυτό προκύπτει και από την αλλαγή της ίδιας της δομής, δηλαδή ότι κάθε δοκιμασία είχε το εξής χαρακτηριστικό: ένας βρισκόταν απέναντι σε κάποιον».

O Πάνος Ιωαννίδης επισήμανε βέβαια ότι τα μεγάλα έπαθλα που είχαν οι διαγωνιζόμενοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού κι όχι μόνο στο τέλος, τους έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο.

Masterchef: Οι κριτές για τους δύο φιναλίστ, Χριστίνα και Λευτέρη

«Εξαρχής, ήταν δύο από τα παιδιά, τα οποία είχαν δηλώσει ευθαρσώς ότι για εμάς δεν υπάρχει κάτι άλλο, πέραν του τελικού και της μεγάλης νίκης», επισήμανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πράγματι, είχαν δείξει από την αρχή τις βλέψεις τους», πρόσθεσε ο  Σωτήρης Κοντιζάς.

Η «χημεία» μεταξύ των τριών κριτών είναι γνωστή και τα πειράγματα μεταξύ τους δε λείπουν ποτέ. Έτσι και στη συνέντευξη που παραχώρησαν λίγες ώρες πριν τον τελικό, απάντησαν ότι τώρα που τελειώνει το Masterchef δε θα λείψει καθόλου ο ένας στον άλλον!

«Έχουμε σιχαθεί ο ένας τον άλλον», είπε ο Λ. Κουτσόπουλος. «Θα γυρίζουμε πλάτη και θα πούμε ίσως στο επόμενο», πρόσθεσε ο Π. Ιωαννίδης. «Εγώ με το που τελειώνει, δε σηκώνω το τηλέφωνο», είπε γελώντας ο Κουτσόπουλος. 

Όσο για τις διακοπές τους, όλοι συμφώνησαν ότι ανυπομονούν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους. «Ε, αφού θα πάνε αυτοί οι δύο, θα πάω κι εγώ», είπε με γέλια ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Masterchef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top