MasterChef Τελικός: Όσα είπε ο Κουτσόπουλος για την αρχή της καριέρας του

Καλεσμένος στον τελικό ο chef με δύο αστέρια Michelin, Andoni Luis Aduriz

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από τον σημερινό τελικό του Masterchef- βίντεο Breakfast@Star

H αγωνία κορυφώνεται για τους δύο φιναλίστ του Masterchef, Χριστίνα και Λευτέρη, στην τρίτη και τελευταία φάση του τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής!

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Η ηλικία, το βιογραφικό και η καριέρα στο εξωτερικό

Χριστίνα Χριστοφή: Η ηλικία, το πάθος της & η συμβουλή που ακολουθεί

Ο νικητής του Masterchef 2024 θα ανακοινωθεί ζωντανά απόψε στο Star από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ποιος θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά και τον τίτλο του Masterchef 2024 θα το μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο στις 21:00!

Ανατροπές, εκπλήξεις, αγωνία και συγκίνηση προβλέπονται στον σημερινό τελικό! Στο sneak preview που προβλήθηκε αποκλειστικά στο Breakfast@Star, ο καλεσμένος – έκπληξη είναι ένας θρύλος της γαστρονομίας, του οποίου η παρουσία συγκίνησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Mugaritz» στη Χώρα των Βάσκων και chef με δύο αστέρια Michelin, Andoni Luis Aduriz.

MasterChef: Ο... τιτανοτεράστιος σεφ που θα βρεθεί στην 3η φάση του Τελικού

«Εγώ, παιδιά, αγκαλιάζομαι με τον chef, γιατί το 2008 είχα πάρει το αυτοκίνητό από εδώ, είχα στείλει ένα e-mail στο εστιατόριο του chef που έλεγε ότι εγώ θα κοιμάμαι στο parking μέχρι να με πάρετε, πήγα κι είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα στον chef για όσο καιρό… », είπε συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Masterchef 2024
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top