Χριστίνα Χριστοφή: Η ηλικία, η καταγωγή και το μεγάλο της πάθος

Ποια είναι η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef

MasterChef: Όταν η Χριστίνα έγινε αρχηγός της μπορντό μπριγάδας

«Χριστίνα, δεν τα πήγες καλά. Τα πήγες εξαιρετικά. Μπράβο και με το παραπάνω. Σου αξίζει η ποδιά. Με ένα τέτοιο πιάτο θα μπορούσες να γίνεις κι αρχηγός», είχε πει ο Σωτήρης Κοντιζάς στη Χριστίνα κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

MasterChef: Η 26χρονη Χριστίνα Χριστοφή

MasterChef: Η 26χρονη Χριστίνα Χριστοφή

Η 26χρονη παίκτρια από τη Λεμεσό της Κύπρου φαίνεται πως ήρθε για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και γιατί όχι να κατακτήσει το έπαθλο του MasterChef 2024.

Έγινε η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας και προσπαθεί να παρουσιάζει συνεχώς καλύτερα πιάτα στους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Το βιογραφικό της Χριστίνας Χριστοφή

  • Η Χριστίνα Χριστοφή είναι 26 ετών
  • Έχει πάθος με τη δημιουργία και της αρέσει να «δίνει ζωή» σε πρωτοποριακές ιδέες

 

  • Η εμπειρία της στις κουζίνες την έχει μάθει να είναι πειθαρχημένη, στοχοπροσηλωμένη, αλλά και να μη δείχνει εύκολα τις αδυναμίες της. Εφόδια που θεωρεί απαραίτητα για να πετύχει στο διαγωνισμό του MasterChef.
  • Με όπλο της τη δημιουργικότητα, η Χριστίνα Χριστοφή έρχεται στο MasterChef 2024 για να δοκιμάσει τα μαγειρικά όριά της, αλλά και να τα ξεπεράσει.
  • Η ίδια θα ακολουθήσει πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top