Η ερυθρόλευκη έναρξη του Breakfast@Star - «Δεν κοιμήθηκε κανείς»

Τα συγχαρητήρια της Ελένης και του Ετεοκλή στον Ολυμπιακό

Διαφορετική έναρξη έκαναν το πρωί της Πέμπτης (30/5) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Breakfast@Star προβλήθηκε απόσπασμα από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού στον Πειραία μετά την κατάκτηση του Conference League, με τους παρουσιαστές και το πάνελ τους να χειροκροτούν και να μοιράζουν συγχαρητήρια. 

Χατζίδου: «Έχουν κάνει τατουάζ τη μούρη μου» - Σοκαρισμένος ο Ετεοκλής

«Δεν κοιμήθηκε κανείς. Συγχωρέστε μας, ακόμη κι εγώ έχω μαύρους κύκλους. Τα πινέλα πήραν φωτιά πρωί - πρωί τα πινέλα έδιναν κι έπαιρναν», είπε ο Ετεοκλής, ο οποίος από τον ενθουσιασμό του δεν έκλεισε μάτι χθες βράδυ, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες. 

«Πάγωσε» ο Ετεοκλής με την ατάκα της Χατζίδου: «Τι υπονοούμενα είναι αυτά;»

«Πραγματικά πώς πήγαν στη δουλειά τους αυτοί οι άνθρωποι; Εντάξει παιδιά αξίζει, αν δεν πανηγυρίσεις αυτά, τι θα πανηγυρίσεις;», συμφώνησε η Ελένη Χατζίδου.

«Τέτοιες στιγμές είχαμε να ζήσουμε από το Euro, που έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους μέχρι τις 5-6 το πρωί», παραδέχτηκε ο Ετεοκλής.

Νωρίτερα το ζευγάρι «εισέβαλε» στον πλατό υπό τους ήχους του τραγουδιού, «Η θάλασσα του Πειραιά», αλλά και τον ύμνο του Ολυμπιακό. 

Όπως αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη, δεν άντεξε και ξύπνησε μέσα στη νύχτα την κόρη του, Μελίτα, προκειμένου να της μιλήσει για τον θρίαμβο της αγαπημένης τους ομάδας. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top