Ουγγαρέζος για Καινούργιου: «Ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο»

Πώς σχολίασε την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε τη δική του απάντηση στη σπόντα που «πέταξε» η Κατερίνα Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της. 

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής σχολίασε την παρουσιάστρια του Alpha σε σχέση με τη στάση που επιλέγει να κρατά σε τέτοιου είδους «διαμάχες».

«Για μένα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Χθες το καινούργιο που άκουσα είναι ότι θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα και θα ξαναγυρίσω πάνελ εκεί; Όχι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή σου για το Καινούργιου-Σκορδά. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι «ειρωνικό παράπονο». Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απάντησε με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτήν», σχολίασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην», πρόσθεσε.

«Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλου με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να «καεί». Λένε ας πούμε για το MEGA: δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη. Και ταυτόχρονα λένε: όχι, δεν θα πάει στο MEGA αλλά στον ΑΝΤ1. Έχει μία εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου εχθές μέσα από την εκπομπή της είπε για τη Φαίη Σκορδά:

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα «φωτογράφιζε» εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πως το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το Mega, άσχετα με το ότι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά.

Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα έχουν πει χίλια δυο όταν ήταν με τον Γιώργο στον ΑΝΤ1, ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Έψιλον» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμείς το παρουσιάσαμε κι αλλιώς ότι κι η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει. Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη και να πω ειλικρινά ότι αν έλεγε μία άλλη παρουσιάστρια ότι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού θέλει να ξαναγυρίσω στο κανάλι, θα χαιρόμουν. Όλοι το ίδιο ρεπορτάζ κάνουμε και τα ίδια λέγονται, οπότε ό,τι καλύτερο για όλους. Να κλείσουν η Φαίη κι οι συνεργάτες της, αν και ξέρω ότι πολλοί από τους συνεργάτες και πίσω από τις κάμερες της έχουν κλείσει κι αλλού» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top