Cash or Trash: H Σοφία έρχεται με ένα ιδιαίτερο αντικείμενο

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου στις 17:30 στο Star

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Δείτε όλες τις εκπομπές του Cash or Trash

Αν και τα ηλεκτρονικά ημερολόγια έχουν πάρει τη θέση των παλιών κλασσικών επιτοίχιων ημερολογίων, η Σοφία έρχεται με το ιδιαίτερο αντικείμενό της, ελπίζοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών του Cash Or Trash, που ανήκουν στην «παλιά σχολή». Με υπογραφή σχεδιαστή, ενδιαφέρον χρώμα αντικειμένου, αλλά και συστάσεις από έναν άλλο Συριανό πωλητή που έχει έρθει στην εκπομπή, η Σοφία δεν μπορεί παρά να έχει μια επιτυχημένη συμφωνία στο δωμάτιο των αγοραστών.

Ο συνταξιούχος Θεόδωρος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς η σωστή διατροφή και η συχνή ήπια άσκηση, μπορεί να κρατήσει σε φόρμα τους πάντες. Η αγάπη για τον εαυτό μας, αλλά και η καλλιέργεια του ευ ζην, είναι το κλειδί της μακροζωίας, σύμφωνα με τον Θεόδωρο. Μια περιστρεφόμενη βιβλιοθήκη, που μέχρι πρόσφατα φιλοξενούσε βιβλία για τον Επίκουρο και όχι μόνο, είναι προς διάθεση πώλησης στο δωμάτιο των αγοραστών του Cash or Trash.

Το μπαστούνι της Γιασεμί από τη Νίκαια θα μπορούσε, άνετα, να αποτελεί χαρακτηριστικό αντικείμενο ήρωα αστυνομικού μυθιστορήματος. Η μαία, στο επάγγελμα, πωλήτρια έρχεται στην αγαπημένη της εκπομπή με ένα αντικείμενο από τη συλλογή που βρίσκεται στο ιατρείο του γυναικολόγου, με τον οποίο συνεργάζεται. Η διακόσμηση του ιατρείου μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από σκηνικό με παλαιά αντικείμενα και η Γιασεμί είναι έτοιμη να ζήσει την εμπειρία της δημοπρασίας, επιτέλους από κοντά, αφού στο ιατρείο τα απογεύματα η τηλεόραση είναι συντονισμένη μόνο στο Star και στο Cash Or Trash!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top