Ρένα Κουβελιώτη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή επίθεσης στη δημοσιογράφο

Όσα είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Tlive

Βίντεο από τη στιγμή που δέχτηκε επίθεση η δημοσιογράφος η Ρένα Κουβελιώτη χθες Τρίτη 14 Μαϊου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha μέσα από την εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Ρένα Κουβελιώτη-Με κολάρο στο δελτίο του Alpha μετά την επίθεση που δέχτηκε

Άντρας χτύπησε τη δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ σε ένα οικόπεδο - εργοτάξιο στο Λαγονήσι, όπου γίνονταν οξυγονοκολλήσεις δίπλα σε ξερά χόρτα.

Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, δήλωσε: «Εμείς πλησιάσαμε να το καταγράψουμε το συμβάν». Πρόσθεσε ότι γινόταν οξυγονοκόλληση σε κοινόχρηστο χώρο, μέσα στη φύση στη νοτιοανατολική Αττική, κάτι που εντείνει τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς. «Έχουμε καταγγελίες πολιτών ότι αυτή η κατάσταση γίνεται επί μήνες. Μιλάμε για αυθαίρετες εργασίες, για αυθαίρετο εργοτάξιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο - Την τραυμάτισαν σοβαρά 

«Δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση στην ερώτηση με τίνος άδεια γίνονται οι εργασίες». «Ο οπερατέρ μου, ο Δημήτρης Τσίγκας, λόγω επαγγελματισμού και ψυχραιμίας δε χτύπησε», σημείωσε. 

Η Ρένα Κουβελιώτη με τον άντρα που τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

Η Ρένα Κουβελιώτη με τον άντρα που τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

Για τον δράστη της επίθεσης η δημοσιογράφος επισήμανε: «Ο άνθρωπος αυτός γύρισε το χέρι μου πίσω προκαλώντας οίδημα στην κλείδα κι αιμάτωμα όπως και κακώσεις στον αυχένα». «Χρειάστηκε να επέμβει εισαγγελέας κι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για να συλληφθεί με αυτοφωρη διαδικασία», τόνισε η Ρένα Κουβελιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top