Κατερίνα Γκαγκάκη: Θα είναι τελικά στο Tv Queen; Τι απάντησε στο Breakfast

Όσα είπε για Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Μενεγάκη και Mega Καλημέρα

Έντονη φημολογία υπάρχει ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο Tv Queen, το νέο reality του ΟΡΕΝ, ως «καθηγήτρια». Η ίδια, μιλώντας στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, έδωσε τη δική της απάντηση.

Iωάννα Τούνη: Δέχθηκε πρόταση για το Tv Queen - Τα λόγια του Αλεξάνδρου

«Να μη μου ευχηθείτε ακόμα “Καλή αρχή” (σ.σ για το Tv Queen), αλλά φαντάζομαι πολύ γρήγορα θα μου ευχηθείτε. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Έκανα συζητήσεις πολύ αργότερα, από τη στιγμή που εσείς το είδατε να γράφεται ως ρεπορτάζ», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κατερίνα Γκαγκάκη για Ιωάννα Μαλέσκου και Ανδρέα Μικρούτσικο

«Πιστεύω ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αδικηθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ήρθε και μπήκε σε ένα καλούπι, το οποίο δε θα έπρεπε να υφίσταται. Τον Ανδρέα τον ξέρω χρόνια, τον παρακολουθούσα παλιά, αλλά νομίζω ότι ο Ανδρέας του σήμερα είναι λίγο διαφορετικός. Δεν τους έχω δει μαζί, οπότε δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε. 

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει την τηλεόραση καλύτερα από τη Mενεγάκη»

Σχετικά με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, σχολίασε: «Η Ελένη ό,τι και να αποφασίσει σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει την τηλεόραση καλύτερα από την Ελένη. Αν αποφασίσει ότι οι συνθήκες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, αυτό θα είναι».

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκαλύπτοντας ότι: «Ήξερα αρκετά νωρίς λόγω της στενής σχέσης που είχα και επειδή ξέρω και τα επόμενα, θα πω ότι εμένα με χαροποιεί. Για πολλούς φίλους μου που είναι στην τηλεόραση, ξέρω πράγματα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top