MasterChef: Βιβή ή Ηλίας; Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Αυτός ο παίκτης συμπλήρωσε την τελική 11άδα του MasterChef!

Στο τέλος της δεύτερης μαγειρικής μονομαχίας έμειναν ο Χρήστος, ο Ηλίας και η Βιβή.

Στους 11 καλύτερους του MasterChef 2024 πέρασε πρώτος ο Χρήστος Μοίρας, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία. 

«Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, εσείς εδώ που έχετε φτάσει πρέπει να παραμένετε ψύχραιμοι και να σκέφτεστε πάντα την επόμενη μέρα», ήταν ο πρόλογος του Σωτήρη Κοντιζά. 

Στη συνέχεια ο chef και κριτής ανακοίνωσε πως ο Ηλίας είναι ο επόμενος παίκτης που ανεβαίνει στον εξώστη: «Ηλία δυστυχώς για σένα και για όλους όσους πίστεψαν ότι άγγιξαν τα όριά τους με τη σημερινή δοκιμασία, ένα πράγμα μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι έρχονται πολύ πιο απαιτητικές δοκιμασίες κι εσύ θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις γιατί με αυτό το πιάτο είσαι κι εσύ στους 11».

MasterChef 2024: Ο Ηλίας στους «11» του διαγωνισμού

MasterChef 2024: Ο Ηλίας στους «11» του διαγωνισμού

«Στεναχωριέμαι περισσότερο για την απόδοσή μου, παρ' όλα αυτά είμαι πλήρης. Έχω συγκινηθεί γιατί περάσαμε τόσο καιρό τόσες δοκιμασίες. Δε μετανιώνω για τίποτα. Θα μου λείψει λίγο η κουζίνα, αλλά χαίρομαι που το έζησα. Πρέπει να παλεύουμε εγώ σήμερα τα παράτησα θα παρακαλέσω τα παιδιά, αν βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση να μην τα παρατήσουν. Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να φτάσω μέχρι τη 10αδα, 7αδα κι αυτό ήταν νίκη για μένα», δήλωσε η Βιβή για την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Βιβή αποχώρησε από το MasterChef 2024!

Η Βιβή αποχώρησε από το MasterChef 2024!

Ενώ στο τέλος έκανε και μια απρόσμενη δήλωση: «Πιο πολύ ευχαριστήθηκα τις δοκιμασίες αποχώρησης γιατί για μένα ήταν Masterclass», ανέφερε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη, η οποία έχει επιβιώσει από 5 δοκιμασίες αποχώρησης. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top